Fick precis ett fantastiskt mejl: ”Wihlstrand ledarskap AB bidrar gärna med en tusing eftersom jag har stort intresse av att denna eminenta sajt lever vidare. Kontonummer?”.

För en tid sedan gick det ut ett mejl till fotbollsklubbar i nordvästra Skåne. Jag väljer att publicera det brevet här nedan för att sprida informationen ytterligare. Att driva en fotbollssajt med allt vad det innebär kostar tid och pengar. På Alltid Fullsatt har vi fantastiska medarbetare som helt gratis lägger ner energi och fritid på att skriva och dela med sig av sina tankar kring klubben de tränar eller spelar för. Det innebär givetvis också lite pr för den förening de företräder. Därutöver finns entusiaster bland fotbollsfolket i NV-Skåne som självmant skriver en text då och då, det kan vara ett matchreferat eller en egen krönika om sin verksamhet. Ett exempel är Hais nyligen (se här).
Min förhoppning med 2014 är att ännu fler spontant skriver och mejlar in en gästkrönika eller texter om sin match, turnering eller vad det nu kan vara. Tillsammans blir vi starka och framför allt – och hela vitsen med det hela – får all fotboll på dam- och herrsidan exponering och utrymme (inte bara elitklubbarna).

Brevet som följer är en liten vädjan till klubbarna om att bidra med en småpeng för att betala de omkostnader som finns och för att det överhuvudtaget ska vara befogat att orka dra runt alltidfullsatt.se. Vi är oftast snabbast på fotbollsnyheterna och ofta har vi uppgifterna innan ens de inblandade spelarna eller klubbarna vet om det. Pär Hanssons moderklubb Vejby IF är första klubben ut som stöttar oss – tack för bidraget!

Inom kort kommer du som läsare uppleva vissa förändringar på startsidan. Vi kommer stuva om lite för att optimera bland det redaktionella men även på annonsplats. Och här hoppas vi förstås att företagen ser chansen att synas. I dagarna släpper vi också en redaktionell häftig nyhet – ett nytt inslag på sajten som vi tror kommer bli mycket uppskattat.

Till brevet som jag nämnde:

”En fullkomligt lysande sida för den lokala fotbollen och roligt att få insyn i division 2 till 7.”
Jocke Persson, tränare i ÄFF och fd spelare i Högaborg, BoIS, MFF, Göteborg, Atalanta mm

Hej!

Nu har Alltid Fullsatt varit igång i 1,5 år och jag trodde inte i min vildaste fantasi att sajten skulle fylla den funktion som den har i dag. alltidfullsatt.se har blivit en logisk mötesplats för intresserade (och inte minst för spelarna och ledarna själva) – från allsvenskan och hela vägen ner i division 7. På damsidan märker vi också ett stort intresse och herr- och damfotboll är något som vi bevakar med lika stort engagemang. 

”Som helsingborgare är jag intresserad av att följa de lägre divisionerna. Då är Alltid Fullsatt outstanding den bästa!”
Mattias Lindström, HIF och fd Ödåkra IF

Alltid Fullsatt har haft snart 700 000 besökare sedan starten. Av de flera tusen unika besökare som dagligen besöker sajten, är fyra av fem trogna och återkommande läsare. Vi har merparten av besökarna i NV-Skåne, men vi har dagliga och många besök även från övriga landet och utlandet.

”Jag spenderar större delen av min tid i Köpenhamn, men alltid Fullsatt gör det enkelt att hålla mig uppdaterad om hur det går för vänner och bekanta som spelar fotboll i NV-Skåne. Sajten ger en snabb överblick över senaste nytt.”
Josefine Norstedt, Bröndby och fd Stattena

Under säsongen har vi haft en mycket uppskattad tävling som heter Coachen. Tack vare våra MyPlanet Sport kunde vi skicka vinnaren (och en vän) på en fotbollsresa i Barcelona. Övriga pristagare fick tillgång till en ny bil från Skoda medan andra vann träningskort på Aktiverum.

”Som bloggare på Alltid Fullsatt får jag en fantastisk respons på mina texter. Jag är tacksam för möjligheten att delge mina tankar om den lokala fotbollen och jag får en feedback som utvecklar mig som ledare för mitt nuvarande lag Vejby IF. Alltidfullsatt.se är ett lysande koncept och jag hoppas innerligt att den kommer leva kvar kommande säsonger”.
Ingemar Queckfeldt, tränare Vejby IF och fd HIF, ÄFF, RSFF och Eskilsminne

Vi konstaterar att…
* …vi har en stadig ökning av antalet läsare av våra nyheter och referat, men också när det gäller antalet tittare på våra filmer.
 

* …vi ofta blir citerade i både riksmedia och i lokalpressen.

* …vi publicerat 1 800 nyheter, blogginlägg och tv-inslag sedan starten.

* …vi engagerar inte bara skribenter och bloggare som vill utvecklas, utan även duktiga fotografer som bevakar det som händer för vår räkning.

* …allt fler väljer att läsa om den lokala fotbollen på Alltid Fullsatt i mobilen. I dag är förhållandet 60-40 i procent för webbläsaren i datorn kontra mobiltelefonen.

* …att vi är mycket aktiva i de sociala medierna, på Facebook (1 600 likes) och på Twitter (1 700 följare).

* …film är något som kommer utökas (se vår tv-kanal här). Det handlar om att tv-bevaka matcher längre ner i serierna och under 2014 kommer vi utöka snacket och debatten.

”På Alltid Fullsatt får du reda på allt som händer i fotbollsväg – alltid först ut!”
Junes Barny, Ängelholms FF och fd HIF och Högaborg

För att kunna bibehålla och utveckla alltidfullsatt.se krävs ekonomi och med stöd av den nv-skånska fotbollsfamiljen kommer vi kunna fortsätta att bevaka den lokala fotbollen som ingen annan media väljer att göra.

”En bra blandning mellan rapportering från de lägre divisionerna till djupare analyser om allsvenskan gör sidan väldigt intressant.”
Andreas Landgren, fd HIF, Udinese och senast i Halmstads BK

Klubbar: Bidragsgivarna kommer – förutom de återkommande referaten och nyheterna – få klubbmärket upplagt med länk till klubbens hemsida. Sätt in ditt bidrag på 2 000 kronor på bankgiro 856-2969 och uppge vilken klubb du representerar.
Företag: För info om mått och priser när det gäller företagsannonsering (banner på sajten) – kontakta oss på [email protected] – eller se nedan.

”Jag läser Alltid Fullsatt! Var ska man annars få reda på vilka nyförvärv som spelar i klubben nästa säsong?”
Jonas Dahlgren, tränare i Fortuna FF och fd HIF-spelare

TorbjornDencker72

Mvh

Torbjörn Dencker
[email protected]
+46 (0) 733-681224
http://alltidfullsatt.se

alltidfullsatt_logo

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *