Häromveckan skrev vi om Asmundtorp som fortsätter värva spelare och nu är ännu ett nyförvärv klar för division 5-klubben. Det är Alaudin Cecunjanin, 26 år, som skrivit på.
– Jag ska kriga mig till en plats i laget, eftersom jag haft ett års uppehåll från fotbollen så ligger jag lite efter. Men jag är envis och jag vet vad jag vill, säger Alaudin till klubbens hemsida.

Alaudin har tidigare spelat i FK Besa, Landskrona BoIS (U-lag), BK Fram och i Asmundtorp IF när laget låg i division 2-3.
– Det kändes väldigt spännande också har jag spelat här tidigare. Jag har många goda minnen från min tid här. Jag har haft en bra dialog med tränare Joakim Ahlberg och ser verkligen fram emot säsongen.

Alaudin Cecunjanin kom som tvååring till Sverige från Montenegro och har alltid spelat fotboll. Nu har han haft ett sabbatsår, men längtan efter bollen blev för stor.
– På plan ser jag mig själv som en snabb spelare med bra spelsinne och målfarlig förstås. Vid sidan av är jag social jordnära också tycker jag om att skoja med folk.

Hur många mål gör du i år? 
– Prickar jag formen och får vara skadefri så ska jag göra 15 mål.

Tränaren Joakim Ahlberg om nyförvärvet:
– En fantastisk spelare som har bra blick för spelet och näsa för målet. Jag tror definitivt Alaudin kommer tillföra oss mycket både på och sidan av planen. Jag är väldigt glad att han väljer Asmundtorp.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

One Response to Div 5-lagets nyförvärv: ”Jag ska göra 15 mål”

  1. Amibor skriver:

    погода на воскресенье в артемовске

    стоимость авиабилетов до малейшей

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *