Alexander Zaim, 26 år, följer Mathias Unkuris exempel och lämnar norska Nybergsund för spel i Eskilsminne den här säsongen.
– Jag ville komma närmre nära och kära och starta på något nytt. Jag tycker vi har en spännande trupp, dessutom ser serien extra rolig ut i år. Jag ska hjälpa och bidra så mycket jag kan till Eskils, säger han till klubbens hemsida.

Alexander spelade i HIF under alla ungdomsåren innan han lämnade för Åtvidaberg i två år. Därefter blev det spel i Landskrona BoIS under fyra år och de två senaste säsongerna har han tillhört Nybergsund. I november 2013 testade han med ett ungt HIF-lag (läs här) i en träningsmatch och så sent som i november förra året testspelade han för ÄFF (se här) i en match mot Landskrona BoIS.
– Jag ser oss som lite underdog med stora förhoppningar att vi kan göra ett bra resultat. Det gäller att vi jobbar hårt i allt vi gör. Jag ställer höga krav på mig själv och min omgivning. Jag är en lagspelare och sätter det högt. Jag kan spela på ett par positioner och vill spela där det gynnar laget mest.

Torbjörn Dencker

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *