bild 2

Alltid Fotbollsfest har fått ännu en samarbetspartner. Försäljningschefen Nicklas Vikstrand (bilden) förklarar varför Bilforum vill vara med.
– Jag är jätteintresserad av fotbollen och jag är egentligen en sportnörd överhuvudtaget. Liverpool är mitt lag och lokalt är jag allätare, även om jag nu för tiden har mest anknytning till Råå IF och min svåger Magnus Jönsson. Jag känner även Björn Sjöberg i ”Kötta-Råå”, säger Vikstrand och lägger till:

Fram till galan rullar Alltid Fullsatt-redaktionen med Torbjörn Dencker i spetsen runt i den här lilla pärlan.

Fram till galan rullar Alltid Fullsatt-redaktionen med Torbjörn Dencker i spetsen runt i den här lilla pärlan.

– Det är också jättekul att Kullavägen är på väg upp i fyran. Det kan du lägga till.

Själv har han spelat fotboll i Lerbergets IF, Vikens IK och IFK Höganäs.
– IFK Höganäs var en klassisk förening med klassiska spelare som Nonne, Ahlberg och Stefan Gunnarsson med flera. Vilka legendarer. Där hade man ibland papptallrikar som benskydd.

Varför är Bilforum med på Alltid Fotbollsfest den 8 november?
– Jag tycker det är viktigt att småklubbarna får fokus och inte bara HIF, som annars sopat rent i området. Jag hoppas att fler företag hoppar på detta och visar sin givmilda sida, inte minst för att det ska bli långvarigt och ett återkommande arrangemang.

 

Läs mer om Alltid Fotbollsfest på The Tivoli och hur du nominerar och köper biljetter genom att klicka på bilden nedan!

Läs också om huvudsponsorn PUMAs engagemang i galan här!

alltidfotbollsfest-banner

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *