Dahl övergångAndreas Dahl och Jonas Nilsson är klara för spel i Höganäs BK. Dahl spelade senast i BoIS och tidigare känner vi mittfältaren från HIF och Hammarby. Jonas Nilsson var i flera år mittback i superettanklubben ÄFF.

Det är förstås Jakob Augustsson, tränaren i Höganäs, som genom sina kontakter ligger bakom värvningarna.
– Det har varit klart en tid, men även om övergångarna är klara så har de ännu inte spelat, säger Höganästränaren till Alltid Fullsatt.

Anledningen att de ännu inte visat upp sig i höganäströjan är att spelarna måste få ihop pusslet med jobbsituationen, och där det krockar med matcherna.
– Vi hoppas att det löser sig så att vi kan få användning för dem, för det är mycket rutin i de spelarna. Ingen av dem har spelat matcher på ett bra tag. Andreas har gjort enstaka träningar och Jonas något färre.

Tränaren själv spelade själv hela matchen senast. När det vankas derby hemma mot HIF Akademi på torsdagen är Jakob tillbaka på bänken.
– Ja, nu är Visar Nikqi tillbaka efter avstängning så han kommer spela. Mike Babier är också tillbaka som vänsterback och Rasmus Andersson startar istället för Måns Carlsen, avslöjar tränaren.

Torbjörn Dencker
[email protected]

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Alltid Fullsatt avslöjar: Höganäs ”hemliga” värvningar

  1. […] – Det har varit klart en tid, men även om övergångarna är klara så har de ännu inte spelat, säger Augustsson till Alltid Fullsatt. […]

  2. Gurra skriver:

    Vad är det för ålder numera på dessa ynglingar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *