Årets första derby resulterade i årets första seger. Idag visar vi prov på en fantastisk attityd och inställning över 90 minuter, och då är vi precis så bra. Nu gäller det att bibehålla samma brinnande sug, så kommer det bli många segrar i år.

Det dröjde inte längre än en halv minut innan matchens första mål. André Kopfinger hittar mig och jag får en bra träff. Knappa kvarten senare kvitterar Borstahusen. Vi tar återigen ledningen efter att Hallberg hittar Dag Björnberg med en bra slagen frispark. Vi går dock inte till halvtidsvila med en ledning efter att Borstahusen återigen kvitterar.

Borstahusen inleder andra halvlek bäst men vi tar över mer och mer. Med dryga kvarten kvar gör André Kopfinger en vackert volleyskott och vi tar därmed ledningen på nytt. Då flyttar BBK upp i banan och är inte allt för långt ifrån ett kvitteringsmål. Med bara någon minut kvar kontrar vi genom hypersnabbe Koppen som osjälviskt passar mig istället för att avsluta själv. Jag behöver bara sätta dit foten och placera bollen bakom en chanslös målvakt.

Hittarp-Borstahusen 4-2 (2-2)

Se TV-inslag från matchen med målen och intervjuer senare idag.

Text: Jesper Johansson

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *