Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet.podcast16
När Jocke Persson och Junes Barny vaknade upp efter trepoängaren på Olympia så var det inte bara positiv läsning i HD.
– För spelarna var det nog en överraskning, säger Persson.

Löneutbetalningen från augusti och framåt är hotad. Junes funderar:
– Det förvånar inte mig ett skit. Man märker att det inte är hundraprocentigt i klubben. Bara en sån här grej att vi får reda på det genom tidningen. Vi har inte fått någon information. Det är dåligt att få läsa i tidningen att vi inte kommer få någon lön.
– Sånt här får man ta internt först. Organisationsmässigt håller det inte division 4-klass. De som jobbar gör det säkert väldigt mycket, men det är en alldeles för lite organisation, menar Jocke.
Vi kommer in på BoIS där skador och utvisningar härjar.

Anton Kinnander står utanför HIF:s matchtrupp för tillfället. I programmet berättar han varför. Han får frågan om han är aktuell för spel i akademilaget i höst för att få speltid. I programmet berättar han även hur det gick till när han gick från Eskils till HIF.

Vi kommer in på domare och offsideregeln och här går Jocke Persson igång och kräver den gamla hederliga regeln tillbaka.
– Det är så oklara regler. Domarna tolkar olika och det är helt omöjligt både för domare, spelare och publik att fatta vad som gäller.

Radiosportens Roger Bengtsson ger oss en ny fantastisk rapport (och intervju med Daniel ”Lappen” Johansson), den här gången från bjärederbyt Grevie-Förslöv!

Lyssna på programmet här (klicka till vänster i ljudfilen):

Vi ringer upp de båda tränarna Stefan Jansson och Jonas Ohlander inför onsdagskvällens derby mellan Eskilsminne och HIF Akademi för senaste nytt i lagen.
– Hur det slutar? Det kan du väl fråga Queckfeldt, säger Ohlander.

Vi tar upp Croatias initiativ att skicka saker och mat till översvämningsdrabbade på Balkan.
– Jag tycker vi har det så bra i Sverige så man kan gott skicka en eller ett par hundralappar, säger Barny.
– Ja fram till augusti…, säger Jocke och syftar på lönen i Ängelholm.

I programmet pratar vi förstås om veckoslutets matcher i tvåan och trean och hela vägen ner.
Har du missat de 15 första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

Tagged with →  
Share →

21 Responses to Barny och Kinnander gästar podden

 1. Jimmy skriver:

  Bra pod men vad hände med helsingborgs sjuan? Du nämnde bara hasslarp och båstad

 2. tdfotboll skriver:

  Jag sa väl att Canarias jagade första segern? Borde kanske nämnt topplagen Bosna FF och Alexander, men det gör jag nu så :) Kul att du lyssnar! Mvh Dencker

 3. Jimmy skriver:

  Så klart att jag lyssnar, ni har gjort ett kanonjobb och har otroligt intressanta profiler i poden! Förstår att de flesta kanske inte är intresserade av lägre serier men för mig som följer femman, sexan och sjuan mest lockar den riktiga småklubbsfotbollen mest

 4. Calle skriver:

  När kommer nästa avsnitt?

 5. Dencker skriver:

  Calle: Vi skulle spelat in i tisdags, men vi får tyvärr ställa in (pga ryggskott). I mitten av nästa vecka är vi tillbaka och då blir det en hel del VM, HIF och det lokala!

 6. Torbjörn Dencker skriver:

  Tack!

 7. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 8. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 9. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 10. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 11. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 12. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 13. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 14. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 15. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 16. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 17. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 18. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

 19. […] Junes Barny är en av alla som gästat podden – här i ett avsnitt för två år sedan. LYSSNA! […]

 20. […] DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *