Medlemskortet 2015 – för er trogna läsare, lyssnare och tittare på Alltid Fullsatt – är här. Med kortet går du in för halva priset på följande lags hemmamatcher den här säsongen:

Herr: Eskilsminne, Högaborg, Höganäs, Hittarp*, Vejby, V Karup, Råå, Eket, Klippan, Perstorp/Bälinge, Wormo, Ödåkra, Förslöv, Hbg Östra.
Dam: Eskilsminne, Hittarp*. (* har redan gratis entré).
Kortet, som kostar 150 kronor, är kryddat med ytterligare rabatter: 10% i baren på Telegrafen (Helsingborg) och The Tivoli (RocknRoll-baren) samt 15 % i Sofies Butik (Mariagatan 2, Hbg) och Helsingborgs takentreprenad (fasad, tak, plåt, bygg).
Med ökade intäkter kan vi förverkliga våra ambitioner om att ge en så heltäckande rapportering om den lokala fotbollen som det bara går. Glöm inte att medlemskortet kan vara den perfekta presenten för din fotbollsintresserade kompis!
Här har du betalknappen (nedan). Om den inte funkar går det bra att sätta in 150 kronor på (Handelsbanken) konto 6790 (clear) och konto 628 393 008 (uppge namn och adress så vi kan skicka kortet).

Det finns också möjlighet att köpa ditt kort hos någon av våra återförsäljare – Sofies Butik, Mariagatan 2 i Helsingborg (kontanta medel) eller RocknBoll-baren på The Tivoli i Helsingborg.

medlemskort 2015

Frågor? Mejla oss på [email protected]

Tagged with →  
Share →

15 Responses to Bli medlem på Alltid Fullsatt!

 1. […] ska iväg och en hel del noteringar om vad som ska göras på den här sajten i dag och framåt. Medlemskortet till exempel. Många klubbar har hakat på. Bara två har tackat nej hittills med motiveringen att […]

 2. […] året fick vi flera hundra medlemmar här på Alltid Fullsatt. Nu kan ni köpa MEDLEMSKORTET på nytt (se info här). För 150 kronor stöttar ni vår fortsatta satsning på lokal fotboll och […]

 3. […] Köp vårt medlemskort och stötta sajten! (gå in för halva entrén på flera av lagens hemmamatcher) […]

 4. […] STÖTTA ALLTID FULLSATT OCH DEN LOKALA FOTBOLLEN – KÖP VÅRT MEDLEMSKORT REDAN NU! […]

 5. […] STÖTTA ALLTID FULLSATT OCH DEN LOKALA FOTBOLLEN – KÖP VÅRT MEDLEMSKORT REDAN NU! […]

 6. […] Håll koll på matcherna – vi fyller på med resultat och målskyttar efter hand och länkar till matchreferaten här! Tipsa oss gärna: [email protected] och köp gärna vårt medlemskort här! […]

 7. […] Köp Alltid Fullsatts medlemskort i dag! […]

 8. […] BLI MEDLEM  …på Alltid Fullsatt – köp kortet redan i dag! […]

 9. […] förstått att det är en del klabb att köpa medlemskortet här på Alltid Fullsatt. Klicka på den här länken för mer information om hur du gör. Det går också bra att köpa kortet hos Sofies Butik vid […]

 10. […] Gå in på matcherna för halva priset med vårt kort – läs mer här! […]

 11. […] BLI MEDLEM  …på Alltid Fullsatt – köp kortet redan i dag! […]

 12. […] BLI MEDLEM  …på Alltid Fullsatt – köp kortet redan i dag! […]

 13. […] BLI MEDLEM  …på Alltid Fullsatt – köp kortet redan i dag! […]

 14. […] BLI MEDLEM  …på Alltid Fullsatt – köp kortet redan i dag! […]