I senaste avsnittet av podden utser Dencker & Persson de bästa värvningarna i NV-Skåne så här långt genom två olika Topp 5-listor. Jocke Persson (som har hjärtat i Högaborg) har inte helt oväntat med flera spelare som tagit vägen till Harlyckan under vintern.

Jason Johnson. Foto: Samir Kafedzic

Jason Johnson. Foto: Samir Kafedzic

– Jason Johnson är ett av mina namn. Jag tror att han kommer att bidra med oerhört mycket. Man kan säga att polletten har trillat ner lite sent och han ser nog detta som en nystart och vill visa hur långt han kan nå. Därför tror jag att han kommer göra 17 mål för Högaborg nästa år och tio assist, säger Jocke Persson som tagit ut de här fem spelarna:

Jason Johnson, från Bosna till Högaborg.
Matthias Holenstein, klubblös (tidigare Eskils) till Högaborg.
Robert Mirosavic, från ÄFF till Högaborg.
Patrik Åström, från ÄFF till Eskilsminne.
Robin Staaf, från ÄFF till Hittarp.

– Holenstein känner till Harlyckan bra, har ett otroligt temperament och kommer ställa otroliga krav på sin omgivning. Det är upp till bevis för resten av högaborgarna att hänga på det tåget. Han kommer göra 14 mål och tolv assist. Mirosavic gör åtta mål och tolv assist. Åström är en otrolig fajter och framför allt är han otroligt snygg, och en härlig kille i ett omklädningsrum. Messias själv, Robin Staaf, bör kunan få en nytändning i ny omgivning i Laröd. Han bör göra 20 mål för Hittarp.

Arsim Tetaj. Foto: Vejby IF.

Arsim Tetaj. Foto: Vejby IF.


Denckers lista:

Edin Hadzic, från Vejby till Vegeholm.
Niklas Hermansson, från Eskilsminne till Tågarp.
Fredrik Svanbäck, från Höganäs till Croatia.
Arsim Tetaj, från Vejby till Båstad.
Malin Lindholm, från Stattena till Kullabygden.

– Hermansson och Friberg blir ju en oerhört spännande tränarkonstellation i Tågarp. Herman kommer göra stor nytta på planen och gör 16 mål nästa år. Svanbäck kommer få stor betydelse för division 6-laget Croatia, men han är rätt tyst så frågan är om det är teckenspråk som gäller. En riktig Bjärebomb är ju Arsim Tetaj till Båstad. Han kommer göra 20 mål nästa säsong. Malin Lindholm går tillbaka till Kullabygden och laget kommer få stor nytta av den etablerade spelaren, säger Dencker.

Hör hela snacket om listorna i podden, drygt 26 minuter in i programmet här!

Vilka tycker ni är de bästa övergångarna så här långt? Kommentera gärna!

Se hela Silly Season-läget här!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *