I eftermiddags tog vi vår andra raka seger. Och vi gjorde det med bravur. Slutsifforna skrevs till 5-0 och det innebär alltså att vi gjort tio mål på två matcher. Det var inget snack om saken idag och det avlösande målet kom på straffspark, där Hallberg inte gjorde några misstag. Sen var det dags för Koppen att presentera sig, 2-0 kom från dålig vinkel och bollen letade sig in vid bortre stolpen. 3-0 gjorde han helt på egen hand, då han först vann en nickduell på mittplan, assisterade sig själv och avslutade med att smeka bollen i bortre krysset. Därmed gick vi till halvtidsvila med ställningen 3-0.

I andra halvlek tog vi taktpinnen direkt igen. Fem minuter senare hittade undertecknad Hallberg som väldigt vackert sköt i bortre hörnet och 4-0 var ett faktum. 5-0 var matchens godbit. En frispark centralt där Marla valde att spela ut på Hallberg, som i sin tur spelade snett bakåt och där kom Fredrik ”Hana T” Hansson och bombade in femman.

Fjärås hade i stort sett inte en farlig chans på hela matchen. Vi hade flertalet lägen att öka på siffrorna. Men, 5-0 ska man väl inte klaga på.

Dagens hjärnsläpp: När Hacke ska agera hjälte, och räddar bollen på mållinjen med händerna. Ställningen då? 4-0. Åtgärden? Rött kort.

Matchfakta:
Hittarp-Fjärås 5-0 (3-0)
1-0 Hallberg, 2-0 Kopfinger, 3-0 Kopfinger, 4-0 Hallberg, 5-0 Hansson

Jesper Johansson

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *