Lunds BK ligger sist i division 1 – mycket beroende på att man tappade sju av sina bästa spelare inför säsongen. Nu kan Alltid Fullsatt berätta att man värvar inför hösten och en av de nya spelarna är nv-skåningen Faton Trstena.
– Det kändes som ett vettigt alternativ, jag gillar utmaningen vi har framför oss, säger anfallaren till Alltid Fullsatt.

Faton Trstena - här i samband med en testmatch i HIF-tröjan - är klar för Lunds BK.

Faton Trstena – här i samband med en testmatch i HIF-tröjan – är klar för Lunds BK.

Efter Råå IF flyttade han till Norge och Nybergsund och det senaste halvåret har han varit i FC Helsingör där det blev väldigt lite speltid.
Nu ser han fram emot sitt nya uppdrag – och utmaningen som väntar.
– Ingen förväntar sig att ska vinna, så varje match är det bara till att gå in och köra och chocka motståndarna. 

Faton Trstena har testat med Lund tidigare, senast i november 2013.
– M
eningen var att jag skulle skriva 2014 januari när träningarna drog igen, men så blev inte fallet då Lund tog in två anfallare från MFF på lån. Nu blev jag uppringd av Rossi (Eterovic, tränaren), och redan då kändes det bra.
Skillnaden på Lund nu och den gången?
– Jag tycker det är ett bra lag, kanske lite ungt men individuellt är det ett bra lag. Klarar vi av att spela tillsammans, som ett lag, tror jag definitivt vi tar de poäng som krävs för att spela division 1 även 2016.
Även Emmanuel Esam – tidigare Eskilsminne och senast i FC Höllviken – är klar för Lunds BK. Faton ryktades vara på väg tillbaka till Norge (eller Färöarna) och 27-årige Emmanuel Esam var på tapeten i Molde. Men nu ska de tillsammans kämpa för att Lund ska stanna kvar i ettan.
Blir de spelklara i tid ställs de mot Örgryte inför kanske 3 000 personer på Gamla Ullevi. Det svänger snabbt…
Lunds BK är inte klara där. De har tre andra värvningar, bland dem förre högaborgaren David Panojevic, 21 årig defensiv mittfältare.
Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *