HIF:s pålitlige mittfältare Ardian Gashi saknades i matchen mot Djurgården i går. Anledningen sades vara sjukdom, men i själva verket verkar det som att han just nu är på väg att flytta från Helsingborg.

Ardian Gashi. Arkivfoto: Viktor Malmberg

Ardian Gashi. Arkivfoto: Viktor Malmberg

Det är norska tidningen Verdens Gangsom skriver att han är nära en övergång till Odd Grenland. Tidningen skriver: ”Den medaljejagande Telemark är nära att förstärka laget igen efter att ha sålt både Fredrik Semb och Elba Rashani Brondby. Inför lördagens stora match hemma mot Strömsgodset är förmodligen Ardian Gashi på plats”.

Gashis kontrakt går ut med HIF efter den här säsongen, men för att få några pengar för den duktige mittfältaren gäller att sälja nu. Samtidigt tappar HIF i slagkraft i ett utsatt läge i allsvenskan. Bara detaljer och ett medicinskt test väntar innan Gashi, som varit i HIF i 4,5 år, skriver på.
– Vi är i ett historiskt sett bra position med möjlighet för både seriemedalj och cupfinalen. För att vara bättre förberedda på hösten arbetar vi för att få in nya spelare som är så bra att de kommer att höja det redan starka laget. Men jag kan inte ge dig några namn ännu, säger Odds VD Einar Håndlykken till vg.no.

Ardian Gashi har tidigare spelat för Molde, Vålerengen, Brann och Fredrikstad innan han kom till HIF. Nu är han alltså sin femte norska klubb i Norge. På cv:et har han guld-, silver- och bronsmedalj med Vålerengen och samma ädla medaljer med Fredrikstad. I HIF var han som bekant med och tog guld 2011 och silver 2010.

info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *