Efter att ha haft lite förfrågningar om olika jobb kändes det som om FFF var det mest seriösa och utmanande projektet att sätta tänderna i. Laget har varit med i superettan under tio års tid och fått bra resultat med små medel. Det som tilltalar mig nu är att man vill satsa på egna talanger och att utveckla den trupp man har. De vill också knyta tipselitverksamheten närmare A-truppen och det är något som jag själv tycker är spännande och har erfarenhet av.

Just nu gäller det att förnya de kontrakt som skall förnyas och spetsa till truppen med nyförvärv. Helt klart är att vi behöver en målvakt till att konkurrera med nuvarande Jesper Hansen. Det är svårt att uttala sig om våra chanser nästa år men det finns mycket fotboll i detta gäng och Falkenberg har spelat en positiv fotboll under de senaste åren. För mig gäller det att snabbt få  till en bra organisation runt laget och sen börja planeringen inför nästa års kamp i den tuffa serien, superettan.

/Hasse Eklund

Hasse Eklund bloggar här på Alltid Fullsatt. Han är en legendarisk allsvensk anfallare, utlandsproffs och med tränarmeriter i HIF och Danmark. Efter tre år i BoIS tränar han Falkenberg i superettan 2013.

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Hasse Eklund: ”Det mest seriösa projektet”

  1. Leif skriver:

    Lycka till!

  2. Wilas skriver:

    Kör hårt Hasse och ett stort lycka till.

  3. PS skriver:

    Lycka till. Se till att odla skägg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *