Fick lite draghjälp med marknadsföring till ett nytt jobb av bloggare Hermansson här på alltidfullsatt.se. Det var helt på eget iniativ och inget jag står bakom själv.

Mitt fokus ligger nu på att förbättra mina kvaliteter som manager. Eftersom man har lite vinnarskalle så gillar jag inte att ligga alltför långt ner i tabellen utan vill givetvis tillhöra toppskiktet.

Vi pratar givetvis om Fantasy11 som är igång igen. Ni som har missat starten kan gå in på www.fantasyeleven.se och registrera er för att utmana mig omedelbart! Jag är med i Star League och HD ligan, där tung ära står på spel. Mitt lag, coachingbyeklund.se, kommer vara svårslaget i längden..

Jag har ett riktigt fint lag på gång trots mina knackiga start i helgen med 34 poäng. Det var givetvis min kapten Suarez, som med sina dubbla poäng, räddade min omgång. Bytar från helgens 4-3-3 system till ett 3-4-3. Fick för lite poäng i defensiven för att vara nöjd.

Ha ha kanske skall köra det med BoIS också  i de sista två matcherna?
Som åskådare har man sina tankar om vilka spelare som är bra och det finns ju några personer i de här ligorna som man absolut vill vinna emot!

På måndag möter vi Jönköping Södra. Ett lag som liksom vi har 37 poäng och varit väldigt ojämna under säsongen. Vi vill dock avancera i tabellen och avsluta snyggt med tre segrar i rad.

Under måndagen gör föreningen en kampanj för att stötta Rosa Bandet och jag hoppas att ni är många som ansluter och hjälper till med insamlandet av pengar. Vi har alla någon i vår närhet som har drabbats av cancer och påverkat oss alla.
Temat för dagen är rosa och vi får se hur vårt kära IP med denna inramning av spelare och personal.

Vi tränare kanske till och med bjuder på en eller två överraskningar i startelvan?

Vi ses på IP !

// Hasse

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *