HIF Falkenberg
Det är Röd lördag vilket innebär större uppslutning och kanske ännu mer stöd från fansens sida än vad det hade varit när HIF möter Falkenberg i omgång fyra i allsvenskan.
Efter en poäng på tre matcher skriker alla som håller på HIF efter tre poäng. Samtidigt: Innermittfältarna Johan Mårtensson och Alexander Achinioti-Jönsson missar matchen. Mårtensson skadade sig på träning och Achinioti Jönsson i matchen senast mot Hammarby. Sedan tidigare är Andreas Ladgren, Viktor Ljung, Mikael Dahlberg, Jonathan Larsson och Moustafa Zeidan indisponibla.
 
Om HIF har börjat dåligt och ligger på näst sista plats med en poäng och nio insläppta mål – så har Falkenberg inlett ännu sämre. Laget ligger sist i allsvenskan på noll poäng med 1-9 i målskillnad. Senaste matchen slutade 1-2 på hemmaplan mot nykomlingen Östersund.
Henrik Larsson tror dock på en tuff match. 
– Vad vi garanterat kommer få från matchen är en kamp från Falkenbergs sida. Då är det viktigt att vi står upp och tar kampen fullt ut hela tiden och alltid – och inte som senast där vi inte riktigt gör det, säger managern till hif.se.
Falkenbergs FF tränas av Hasse Eklund som jobbade tillsammans med Henrik Larsson i Landskrona BoIS. Eklund tog upp laget till allsvenskan, men lämnade sedan för Kalmar FF. Då tog Henrik Larsson över Falkenberg. Nu är Eklund tillbaka samtidigt som flera spelare (Adam Eriksson, bröderna Anton och Calle Wede) har lämnat för just Helsingborgs IF.
– Det är en match som är extremt viktig för oss. Det kommer mycket supportrar och det behöver vi. Som alla vet så har vi fått en tuff start på allsvenskan. Men det är gott om matcher kvar att spela fortfarande, samtidigt är det viktigt att vi tar våra poäng här hemma.
 
Här är HIF-truppen till matchen: Matt Pyzdrowski (mv), Carl Johansson, Frederik Helstrup, Christoffer Andersson, Martin Christensen, Matthew Rusike, Anton Wede, Adam Eriksson, Linus Hallenius, Jordan Larsson, Darijan Bojanić, Calle Wede, Felix Bindelöv, Peter Larsson, Lalawélé Atakora, Jesper Björkman och Tomer Chencinski (mv).
Alltid Fullsatt kan bara gissa, men här är en tänkbar startelva:

Matt Pyzdrowski – Jesper Björkman, Calle Johansson, Frederik Helstrup, Adam Eriksson – Lalawélé Atakora, Anton Wede, Darijan Bojanic, Martin Christensen – Jordan Larsson, Linus Hallenius.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se
Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *