Björn Westerblad spelade hela matchen för Åtvidaberg som vann hemma mot Gais i måndags. Efter matchen stod det klart att han blir Linköpingsbo ännu ett år.
– Ja, jag skrev på direkt efter matchen mot Gais, säger han till Alltid Fullsatt.

Nu är det klart. Förre ÄFF-aren Björn Westerblad spelar i Åtvidaberg även 2017.
– Vi har diskuterat ett tag och vi var väl i stort sett överens från början och efter matchen passade vi på och fick det på papper också, säger 31-åringen och fortsätter: bjorn-westerblad
– Jag trivs jättebra i klubben och med laget och jag och min fru trivs kanon i Linköping. Sen tycker jag vi spelar en rolig, attraktiv och hyfsat vägvinnande fotboll.

På transferfönstrets sista dag, den 31 mars, blev det klart att han lämnade ÄFF för spel i Roar Hansens nybygge Åtvidaberg. Även Jon Birkfeldt från HIF Akademi kom som ny inför den här säsongen.
– Jag var den 19:e nya spelaren när jag kom, även äldst men sen kom ”Fimpen” och räddade mig efter sommaren, så vi har under hela året lärt känna varandra mer och mer och utvecklats både individuellt men även som lag.

”Fimpen” är alltså 40-årige målvakten Henrik Gustavsson som spelade i Åtvidaberg under allsvenskan och som nu kommit tillbaka.

Med två omgångar kvar ligger Åtvidaberg på sjätte plats – utan chans att nå kval och utan risk att åka ur.
– Här i laget finns mycket kvalitet och så mycket talang och det är kul att vara med på denna resa som detta laget gör. Det känns kanon att stanna ett år till och fortsätta vara med på resan och förhoppningsvis kunna bidra med något både på men även utanför plan.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *