Jonas Lindh har gjort sitt på elitnivå. Kontraktet med ÄFF bröts i september efter noll minuter i superettan och nu blir han spelande tränare i division 5-laget Wormo.
– Det stämmer att jag ska vara spelande tränare i Wormo nästa säsong. Då jobbet och familjen är prio ett valde jag att trappa ner. Jag är sugen på att bli tränare och har nog många år kvar som spelare, så det är en intressant lösning, säger han till Alltid Fullsatt.

Han spelade i superettan med Landskrona BoIS under säsongerna 2004-2006. Därefter har det blivit nästan sex säsonger i ÄFF. Höjdpunkten i superettan var 2010 när han gjorde sex spelmål i den gula ÄFF-tröjan.

När han minns tillbaka så är höjdpunkten i karriären ganska självklar.
– Det var när jag gjorde min första match från start i allsvenskan med Landskrona BoIS mot Malmö FF och vi vann med 2-1. Sen är mina år i Ängelholm med Roar Hansen som tränare de som betytt allra mest för mig. Den positiva fotboll vi spelade och den gemenskapen vi hade i gruppen var suverän.

Torbjörn Dencker

Läs mer om det senaste i ÄFF här!

Tagged with →  
Share →

One Response to Nu blir Jonas Lindh tränare

  1. Emil skriver:

    Wormo åkte ur div 4 och spelar nästa säsong i div 5!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *