Ett av landets mest aktade fotbollsnamn är klar för Landskrona BoIS: Jonas Thern. Även den förre allsvenska målvakten Håkan Svensson är klar som assisterande tränare.
– De bildar ett lag som vi tror kommer att föra Landskrona BoIS tillbaka till elitfotbollen, säger Gabriel Munck, ordförande i BoIS.

I dag presenterade Landskrona BoIS sin nya fotbollsstab inför 2017. Agim Sopi fortsätter som huvudtränare men får nytt sällskap runt sig. Det handlar om Jonas Thern med 75 landskamper i bagaget och som utvecklat talanger de senaste åren. Rollen i BoIS blir att på deltid ingå i tränarstaben men också att ha övergripande roll i BoIS ungdomsverksamhet när det gäller utbildning och stöd till ledare.

Den andra nya assisterande tränaren blir alltså Håkan Svensson som har jobbat tillsammans med Jonas Thern som lärare och tränare på fotbollsgymnasiet i Värnamo. Idag är han målvaktstränare i Halmstads BK och tidigare assisterande tränare i Falkenbergs FF. Som aktiv målvakt var han i tolv år i Halmstad men har spelat även i AIK, Elfsborg, Häcken och Malmö FF.
– Vi är mycket glada att vi har kunnat knyta till oss Jonas Thern och Håkan Svensson. De tillför ett ledarskap och stort fotbollskunnande och tillsammans med Agim Sopi bildar de ett lag, som vi tror kommer att föra Landskrona BoIS tillbaka till elitfotbollen, säger Gabriel Munck, ordförande i BoIS.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *