Jordan Larsson avgjorde för Sverige i den femte stopptidsminuten. Foto: svenskfotboll.se

Jordan Larsson avgjorde för Sverige i den femte stopptidsminuten. Foto: svenskfotboll.se

Jordan Larsson var för första gången uttagen i det svenska U21-landslaget. Det blev succé direkt för HIF:s unge anfallare.

Det stod 1-1 efter 35 minuter och efter att matchen stått och vägt stod förre HIF-backen Emil Krafth för ett drömmål i den 78:e minuten.
Georgien kunde dock kvittera med en minut kvar.

Då steg Jordan Larsson in i handlingen. Sverige gick för segern även om det nästan var över. Larsson blev inbytt i den 90:e minuten och knappt fem minuter senare gjorde han det avgörande 3-2-målet och sen var matchen över.
– Ja du jag vet inte riktigt om det går att förklara känslan ha ha… Men det var en fantastisk känsla. Speciellt när jag egentligen skulle in i den 75:e minuten.

Ja, han skulle egentligen kommit in tidigare, men Emil Krafths mål ändrade på planerna. Tillfälligt.

Vad betyder det här för dig?
– Det betyder mycket för mig. Som anfallare älskar du att göra mål och att göra det i denna matchen med så lite tid kvar i en så viktig match var magiskt, säger Jordan Larsson till Alltid Fullsatt.

Segern innebär att Sverige har allt i egna händer i det fortsatta EM-kvalet.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

One Response to Jordan Larsson: ”Det var magiskt”

  1. […] Kompisen Jordan Larsson är på semester men innan han drog tog han chansen när han fick den. Han stod för avgörande målet när det svenska U21-landslaget slog Georgien. Det var ett viktigt mål för Sverige. Och för Jordan. ”Det var magiskt”, säger han här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *