Jordan Larsson 2 HIF AIK

För 2,5 år sedan lämnade Jordan Larsson Högaborg för spel i HIF. 65 tävlingsmatcher senare tar han nu nästa steg och det blir holländska NEC Nijmegen.

Han debuterade i allsvenskan som 17-åring och har på 65 matcher gjort 18 mål och tolv assist. Under den gångna säsongen vann han den interna skytterligan på sju mål (och gjorde även ett i allsvenska kvalet).
– Jag vill tacka alla för tiden i Helsingborg. Jag kom hit som 17-åring och fick lära mig väldigt mycket. Tack till alla ledare och lagkamrater som gjort mig till en bättre spelare och människa. Stort tack till alla HIF-fans också, säger Jordan Larsson till hif.se.

HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze:
– Vi har under några säsonger haft nöjet att följa Jordans fotbollsutveckling. Nu när Jordan tagit beslutet att ta nästa steg i sin fotbollskarriär vill vi önska honom all lycka till och den dag han eventuellt väljer att vända tillbaka till Sverige skulle det vara fantastiskt att få se honom i vår tröja och på Olympia igen. Det tror jag inte bara jag utan alla helsingborgare vill se.

NEC Nijmegen ligger på tolfte plats i Eredivisie som kommit halvvägs.

Torbjörn Dencker
[email protected]

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *