Den 7 november är det åter dags för den lokala fotbollsgalan Alltid Fotbollsfest på The Tivoli. Du som läsare kan inom kort rösta på spelare, ledare, domare och eldsjälar – resultatet får ni på galan som blir som en enda stor lagfest och avslutning på säsongen.

Vilka personer som ingår i juryn (som ni har varit med och röstat fram) presenteras här dag för dag med start den 1 september:

Seger

Caroline Seger
Ålder: 30 år
Klubbar: Gantofta, Rydebäck, Stattena, Linköping, Philadelphia Ind., Western New York Flash, Ldb, Tyresö och PSG.
Stort ögonblick: När vi tog vårt första SM-guld med Linköping 2009.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: Det är positivt att uppmärksamma sina lokala talanger och att visa uppskattning för de som jobbar hårt på lokal nivå.
____________________________

johanpaulsson

Johan Paulsson
Ålder: 44 år.
Klubbar som spelare: HIF, Högaborg, Kalmar FF, Örebro SK och Bryne (Norge).
Som tränare: Ödåkra, Råå, Eskilsminne. 
Ögonblick på planen jag gärna minns: Svårt komma på enskilt ögonblick, men lite stolt över att kommit trea i allsvenska skytteligan 2001, som mittfältare!
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: Alla duktiga spelare och ledare på lite lägre lokal nivå förtjänar denna lilla extra uppmärksamhet med tanke på all den tid och energi som de lägger ner på sin idrott. Det lyfter alla människor att få lite uppskattning då och då!
____________________________
RobertPivac_juryn
Robert Pivac
Ålder: 46 år ung.
Klubbar som spelare: Högaborgs BK, Hjärnarp och Härslöv.
Som tränare: Ass tränare till ”Masse” och Roar i Högaborg, totalt 4 år. Därefter huvudtränare i Åstorp i 4 år och sedan tillbaka till Högaborg och delat ledarskap med ”Sundet” i 2 år.
Ögonblick jag gärna minns: När vi som första P16-lag vann både DM och Skåneserien Elit 1985. Vi kom före Landskrona BoIS i serien och slog de i DM-finalen (Jejo Perkovic, trummis i Mustasch avgjorde). Vi var den första klubb som vann båda tävlingarna samma år. Som tränare får det bli när vi kvalade oss kvar på Olympia mot Saxemara och Magnus Thorvaldsson avgjorde på övertid. Att vi inte åkte ut den säsongen var ett under med tanke på skador och sjukdomar men en heroisk insats av killarna som var hela/friska löste det till slut.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: Jag tycker Alltid Fullsatt är en fantastisk sajt där det lätt går att följa sitt lokala favoritlag i lägre serier. Kul och bra bloggare och det får en att minnas tillbaka på när jag var ung och spelade i Högaborg och både HD och NST bevakade de lägre serierna. Just detta kan jag tycka är otroligt bra. Podden är också fantastisk kul att lyssna på även om nr 5 tjurar och JA, jag gjorde fel. Han skulle vara högre upp.
____________________________
Martin Pringle
Martin Pringle
Ålder: 45 år. 
Klubbar som spelare: Backa IF (1976-77), Hisingstads IS (1978-80), Stenungsunds IF (1980-85/1990-93), Vallens IF (1986-90), Helsingborgs IF (1994-96), S.L. Benfica (1996-99) och Charlton A.F.C (1999-2003).
Som tränare: GAIS (2003-04), Kopparberg/ Göteborg FC (2005-07), Örgryte IS (2008-09), Västra Frölunda (2010-11), F.C. Köpenhamn (2011-14).
Stoltaste ögonblicket: Det var när jag blev uttagen i det svenska A-landslaget 1995.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: En lokal fotbollsgala är bra för det skapar ett intresse för de mindre klubbarna och spelare som kanske normalt inte får samma utrymme i media.
____________________________
marcuscarlsson

Marcus Carlsson
Ålder: 33 år
Klubbar: Rydebäcks IF (1988-2002), Listorps IF (2002-2007), Fortuna FF (2007-2009, Råå IF (2009-2012) och Fortuna FF (2012-).
Största ögonblicket på fotbollsplanen: Avancemanget till div 3 med Råå IF.
Därför är en lokal fotbollsgala bra: Det är många lag, spelare, ledare man redan känner till, antingen genom vänner eller via en vinst/förlust. Galan är bra då man får mer insikt i lagen här i stan. Vem vill inte ha ett ansikte på till exempel Helsingborgs skyttedrottning/kung? Kul att det görs en gala som inte enbart handlar om stadens lag (HIF). Detta är ju faktiskt en gala där alla killar som tjejer får vara delaktiga från allsvenskan till division 7. Jag tycker det ska bli skitkul med den här galan! Oavsett division så har vi ju alla ett gemensamt: Fotbollälskare!
____________________________

Zecira Musovic målvakt stattena IF
Zecira Musovic
Ålder: 19 år.
Klubbar: Stattena IF, FC Rosengård (fd LdB FC).
Stoltaste ögonblicket: Damallsvensk debut mot Tyresö.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: En lokal gala är extremt kul då de lokala talangerna samt stjärnorna får chansen att glänsa och synas. Helt klart ett väldigt bra initiativ av Alltid Fullsatt!
____________________________
 
Mats Andersson jurynMats Andersson
Ålder: 49 år
Klubbar som spelare: Häljarps IF, HIF, Landskrona BoIS, Mjällby AIF, Wormo, Wiener Sport Club.
Klubbar som tränare: Wormo och Landskrona BoIS.
Ögonblick jag minns: 1997. Vinst för BoIS mot Laholm 8-3. Annars alla derbyvinster.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: Underbart när man uppmärksammar den lokala idrotten och premierar ideella personer som brinner för sin sport.
____________________________

nisselarsson

Nisse Larsson
Ålder: 60+
Klubbar: Vikens IK, Högaborgs BK, Råå IF, Ängelholms FF, Helsingborgs Södra IF, Helsingborgs IF och Skånelaget.
Stolta ögonblick: Seriesegrarna med samtliga lag. Svensk mästare med Skånelaget.
Fotbollsgala: Livsviktigt att det är fokus på den lokala fotbollen. Ett fantastiskt tillfälle för alla i fotbollsfamiljen.
____________________________

 

Eric-PerssonEric Persson
Ålder: 21 år
Klubbar som spelare: Ängelholms FF och Skäldervikens IF.
Klubbar som u-tränare: Ängelholms FF.
Ögonblick jag minns: U21-EM i somras kan vara det absolut mäktigaste jag har upplevt.
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: För att vår lokalfotboll är värd att uppmärksammas och uppskattas. Vad passar då bättre än att göra just det under en skön galakväll?

____________________________

Torbjörn DenckerTorbjörn Dencker (juryns ordförande)
Ålder: 43 år.
Klubbar som spelare: Väsby FK och Lerbergets IF.
Ögonblick på/utanför planen jag gärna minns: Utan fotbollskor på är uppdraget för HD under Fotbolls-EM i Österrike/Schweiz höjdaren. I övrigt saknar jag Kulladygnet Cup i Lerberget (det var ett fotbollsgille ut över det vanliga).
Därför är Alltid Fotbollsfest bra: Om elitlagen har en egen gala är det väl högst naturligt att även spelarna och ledarna i småklubbarna – som lägger ner en stor del av sin fria tid – också har det. Alltid Fullsatt är glada att kunna vara med och skapa denna fest där vi samlar hela den nv-skånska fotbollsfamiljen under samma tak under en kväll. 

Mer info om Alltidfotbollsfest och hur du köper biljetter här!

Sponsorer_800px