Hur fungerar Henrik Larsson dagarna och timmarna fram till en allsvensk premiär?
– Ju närmare vi kommer matchen desto mer lever det i hela kroppen, så det är väl på det sättet jag förändras, säger han i den långa intervjun som Alltid Fullsatt har gjort med managern men också med anfallaren Linus Hallenius.

I programmet som ni ser överst i artikeln berättar också Hallenius om sina känslor timmarna före premiären.
– Man tar hand om kroppen lite extra och förbereder sig på bästa sätt, men annars så försöker jag vara som vanligt och slappna av. Alla har ju längtat efter att det ska dra igång så egentligen är det bara att gå ut och njuta när det är dags. Man vill att matchen ska börja för det är väntan fram till den som är det jobbiga. Man längtar till signalen, säger anfallaren som förväntas starta i premiären i Gävle på söndagen.

Hur mycket gruppdynamik och mental träning har HIF ägnat sig åt inför säsongen. Inte mycket. Henrik Larsson pratar i stället om sunt förnuft.
Hur ser Linus Hallenius på sina insatser under försäsongen, i vilken form är han i och vilket lag ser han mest fram emot att möta? Och hur förklarar han HIF:s anfallsidé?
Har Henrik Larsson fått ut vad han ville av försäsongen? Hur ser managern på de unga – Jonathan Larsson och Felix Bindelöv – som flyttats upp från akademin.
Frågorna är många, svaren lika så. Se programmet högst upp i artikeln!

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Se tidigare avsnitt i programserien:

Ängelholms FF – Christian Järdler och Marcus Bergholtz

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Känslan i HIF inför premiären: ”Man längtar till signalen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *