Anton Kinnander lämnar HIF, men ändå inte. I stället för allsvenskan i höst är han tillbaka i HIF Akademi i division 2 under hösten.

Anton Kinnander. Foto: Viktor Malmberg

Anton Kinnander. Foto: Viktor Malmberg

– Jesper Jansson kom till mig och tog upp det och efter samtal med Roar Hansen så blev det den här lösningen. Jag tror det är bra för min utveckling och att jag inte bara sitter på bänken hela hösten också, säger Anton till Alltid Fullsatt.

Anton Kinnander flyttades inför den här säsongen upp från akademilaget till Roar Hansens allsvenska trupp. Det blev en rivstart med mål direkt i cupmatchen mot Syrianska. Därefter har det bara blivit något enstaka inhopp med 25 minuter här och 35 minuter där.
Och med senaste nyförvärven Mikael Dahlberg och Jordan Larsson  som förstärkning i anfallet blev konkurrenssituationen än värre.
– När de ställde frågan om jag kunde tänka mig att gå tillbaka till akademin så tyckte jag själv att det lät bra. Under hösten är det en bra lösning, men sen ska jag tillbaka igen är det tänkt.

I akademin blir han välkommen då målkungen Mattias Adelstam lämnat för Landskrona BoIS. Samtidigt väntas fler nyförvärv in i akademilaget.
– Det blir bra detta. Jag kommer fortsätta träna med A-laget förmiddagar och träna och spela matcher med akademin och U21, säger Kinnander.

Sportchef Jesper Jansson säger till Alltid Fullsatt:
– Jag tror mycket på Anton och i akademin får han i lugn och ro jobba med sina grundläggande grejor. Han har spetsegenskaperna. Tyvärr blev det lite forcerat när vi plockade upp honom i A-truppen. Nu kan han se fram emot 13 matcher i division 2 och flera U21-matcher.

Torbjörn Dencker
[email protected]

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Kinnander tillbaka i akademin

 1. fotballdrakter skriver:

  DeborahE billige fodboldtrøjer Jeannett EvonneRi magliette calcio WesleyHe Chanteny fotballdrakter GingerSa JeanettB
  fotbollskläder LelaCrad

 2. With havin so much content and rticles do you ever run into
  any issues oof plagorism or copyright infringement? My blog has a
  lot of unique content I’ve either create myself or outsourced but it seems a loot of
  it is popping it up all over the internet without my agreement.

  Do you knbow any methods to help reduce content
  from being stolen? I’dcertainly appreciate it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *