Muamet Asanovski.

ÄFF är överens med yttermittfältaren Muamet Asanovski om en fortsättning. 21-åringen kom gratis – efter spel i AB Köpenhamn – under transferfönstrets sista dag i augusti och har varit en lika bra som billig lösning för ÄFF under hösten.
– Vi är överens, bara namnteckningen återstår. Som yttermittfältare är han olik de andra vi har. Han är mer direkt och vill utmana och dribbla. Det är en spelartyp vi saknat, säger ÄFF:s sportchef Stavros Papadopolous till Alltid Fullsatt.

Muamet Asanovski spelade i Malmö FF fram till 2010 och drabbades av benbrott för ett år sedan. Innan han kom till ÄFF tillhörde han AB Köpenhamn som fick ekonomiska problem och avbröt därför Muamets kontrakt. Under hösten har han dock visat ÄFF och övriga att benet håller och ÄFF vet vad man får i sin yttermittfältare de närmaste två åren. Kontraktet gäller nämligen till och med 2014.

ÄFF har även skrivit nytt kontrakt med mittfältaren Albin Nilsson som redan hade kontrakt över nästa säsong.
– Han har avancerat och det nya kontraktet som gäller till och med 2014 gynnar båda parter, säger Stavros.

Albin Nilsson kom från IFK Hässleholm till Ängelholms U-lag 2009 och har den gångna säsongen avancerat en nivå.

Se också senaste Silly Season-nyheterna i ÄFF och BoIS här!


Torbjörn Dencker
redaktionen@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

One Response to Klart: Asanovski i ÄFF till 2014

  1. […] sommaren 2012. Under vintern samma år förlängdes kontraktet till och med den här säsongen (se här). – Vi är faktiskt mitt uppe i en förlängning med honom till 2016 och det var egentligen bara […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *