I veckans podcastavsnitt pratar Torbjörn Dencker med Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous om huligandådet i Helsingborg. Hör deras funderingar och förslag på åtgärder. podcast8
Vi skulle haft med ”Pude” men Patrik Johansson, som han heter, kunde inte vara med. Den nye BoIS-bossen har mycket att göra på jobbet. Därför blir det inte mycket snack om den klubben den här gången.

I programmet tippar vi seriesegrare, vi dömer ut och stakar ut tabellpositioner hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.
– Jag har sagt till Hallberg och Koppen att tåget går nu om de ska vara med och tävla om skyttetiteln, säger Peter Milata i Hittarp på telefon.

Vad innebär det att HIF Akademi måste släppa två av sina största talanger till A-laget? Hur många mål kommer Höganäs anfallare göra? Vem är Högaborgs och Eskilsminnes bästa spelare?
I trean och fyran analyserar vi också friskt och vad kan en ”tystlåten” tränare få för effekt på nykomlingen Eket i trean? Han är nog inte så tystlåten när det kommer till match.
– Jag kan inte se att Hittarp förlorar en match, säger Queckfeldt.

Se veckans avsnitt (klicka till vänster i ljudfältet):

Har du missat de sju första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

 SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

 

 

Tagged with →  
Share →

8 Responses to LYSSNA – veckans podcast är här!

  1. Ante Karlqvist skriver:

    Gott snack som vanligt. Bjud in Kalle Genberg att snacka lite skånsk fotboll, en smart kille med åsikter, hade varit intressant.

  2. tdfotboll skriver:

    Bra idé. Tack för tipset! Mvh Torbjörn Dencker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *