Chencinski

Målvakten Tomer Chencinski lämnar HIF och bryter alltså ett år i förväg det tvåårskontrakt som skrevs inför den gångna säsongen.
Det blev totalt 19 matcher för Chencinski som i fortsättningen kommer spela för Shamrock Rovers i irländska Premier League.
– Jag vill tacka alla supportrar från botten av mitt hjärta. Det har inte varit den lättaste säsongen, men jag vet att HIF kommer komma igen. HIF är en fantastisk klubb med några av de bästa supportrar jag någonsin har träffat. Oavsett läge så har ni alltid gjort er hörda. Det har varit en ära att få representera klubben och jag kommer för alltid att var en röd-blå supporter, säger Tomer Chencinski i ett pressmeddelande.

Klubbdirektör Mats-Ola Schulze:
– HIF vill tacka Tomer för hans insatser i klubben. Tomer har alltid varit en utmärkt representant för klubben och en förebild både på och utanför planen. HIF skulle även vilja tacka Tomer och hans representanter för att de förstått klubbens situation och valt att samarbeta för att hitta den bästa lösningen för båda parterna. Jag önskar honom å klubbens vägnar lycka till i sin framtida karriär.

Sedan tidigare har Jesper Björkman lämnat (till Gefle) liksom Matthew Rusike och Lalawele Atakora.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

One Response to Målvakt bryter med HIF – flyttar till Irland

  1. kenneth skriver:

    Skönt att slippa honom, fyfan vilken dålig värvning det var

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *