Som Alltid Fullsatt skrev i augusti är Feyenoord nästa adress för den lovande HIF-anfallaren Måns Herrmann (läs mer). Först i dag blev det dock helt klart med kontraktet.

Måns Herrman har skrivit på för holländska Feyenoord. Foto: Twitter

Måns Herrman har skrivit på för holländska Feyenoord. Foto: Twitter

– Det känns hur bra som helst. Jag kommer till en klubb som tror stenhårt på mig och där jag får chansen att utvecklas på högsta nivå, säger Måns till Alltid Fullsatt en knapp timme efter signeringen i Holland.

Feyenoord – där bland andra Henrik Larsson spelat och där sonen Jordan tränat – är ingen ny miljö för Måns.  
– Jag har varit och tränat där två gånger innan och flyttade i somras. Det tog lång tid med övergång och alla papper därför jag skrivit på mitt kontrakt först nu. Det känns riktigt bra som sagt och jag har blivit välkomnad jättebra. 
 
Nu ser han fram emot att träna hårt och ta en plats i före detta landslagsspelaren Roy Makaays U19-trupp. .
– Förra säsongen var jag mestadels skadad och spelade därför knappt några matcher. 
Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se
Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *