19-årige Jonathan Levi är Landskrona BoIS och har i dag skrivit på ett tvåårskontrakt.

Jonathan Levi i sin nya matchtröja. Foto: Bert Lundqvist / Landskrona BoIS

Jonathan Levi i sin nya matchtröja. Foto: Bert Lundqvist / Landskrona BoIS

– Jag är jätteglad över att nu få spela i BoIS. Jag är ju uppväxt i kommunen, nämligen i Glumslöv. Jag fick direkt en bra känsla när jag tränade med BoIS, där tränaren uttryckligen sa att han ville ha mig i klubben. Det är sådant snack som är lockande och nu hoppas jag verkligen att kunna prestera och bli en kugge offensivt på BoIS innermittfält, säger Jonathan Levi i en kommentar.

Tidigare i dag gjorde Alltid Fullsatt en intervju med Jonathan, läs den här!

Torbjörn Dencker
[email protected]

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *