Höganäs kan i dagarna presentera ett nyförvärv. Det handlar om innermittfältaren Albelar Muzlija, som tränat med laget sedan i mars (läs tidigare artikel här).
– Abbe är en allround spelare med mycket bra speluppfattning och bra passningsfot. Han har tyvärr haft otur med en muskelskada runt revbenen. Vi letar annars inte aktivt efter nya spelare, men utesluter aldrig något om det kommer upp något på radarn, säger HBK-tränaren Burim Nikqi.

På onsdag väntar derby mot Eskilsminne. Arkivfoto: Viktor Malmberg

På onsdag väntar derby mot Eskilsminne. Arkivfoto: Viktor Malmberg

Det börjar bli trångt på det centrala mittfältet. Nu är Fredrik Munk tillbaka från gästspel i Brunnby där han spelat de senaste veckorna för att komma i form efter sin långtidsskada.
– Vi räknar egentligen även Tobias Zentio och Andreas Ljung som nyförvärv då de missat nästan hela våren på grund av skador.

Höganäs avslutade med en oavgjord och två segrar före semestern. Omstarten av serien blev ett obehagligt uppvaknande från sommardvalan. Hemmamatchen mot Sävedalen slutade med en 1-2-förlust.
– Vi var inte alls med och ska vara glada att det bara stod 0-2 i halvtid. I andra spelar vi bra och rycker upp oss rejält. Men trots alla chanser får vi bara in en reducering (Solo Hammar), säger tränaren.

Se film från matchen här (Foto/redigering Truls Tykesson):

Höganäs parkerar precis i mitten av tabellen och har närmast Eskilsminne i derbymatch hemma på Julivallen på onsdag.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Läs också lagkapten Andreas Ljungs tankar inför hösten

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *