Efter att ha spenderat förra veckan i Turkiet på träningsläger är de gröna giganterna nu åter på svensk mark. Det var ett läger som förutom träning, teambuilding och målsättningsdiskussion även innehöll oerhört roliga inkilningar (vi kan nu konstatera att Örum inte är någon vidare simmare, men att han är en jäkel på att hålla föredrag om ugglor).  Överlag var det ett välorganiserat och härligt läger där alltifrån mat till planer var kanon. Bättre väder några dagar hade varit önskvärt, men en kan ju inte få allt här i livet.

A1

 

*****

För motståndet i dagens genrep inför seriepremiären nästa lördag stod Förslöv. Förslöv, som vann femman i fjol, är enligt tränare Krister Karlsson väl rustade för äventyret i division 4 och har bland annat förstärkt med en spelare i varje lagdel. Matchen började intensivt och det märktes att det var två taggade lag som gjorde upp på ett för årstiden tungt men trivsamt naturgräs ute på Bjärevallen i Förslöv. Efter att de gröna giganterna började klart bäst kunde dock Förslöv ta ledningen på nick i den 25e minuten. I slutet av halvleken kunde undertecknad dock slå in kvitteringen på volley efter fin framspelning från vänsterkanten av Petrus ”Mata” Hägne. Andra halvlek var svårspelad på en allt ojämnare matta, men i efterspelet av en hörna kunde Edin ”Tjuren från Balkan” Salic vackert knoppa in ledningsmålet för The Green Giants. Detta resultat stod sig till den 85e minuten när Lill-ugglan Svensson läckert serverade undertecknad som enkelt kunde lägga in slutresultatet 3-1. Ett på det hela taget gediget genrep mot ett Förslöv som huserar i den andra division 4-serien.

ÖIF ställde upp med följande elva: Frank; D. Stjernholm, A. Olsson, Holmqvist, Örum; Eliasson, Salic, Hägne, Svensson; Waldh, Persson

Avbytare: Johansson, Malmlöf, Andersson, Bergström

*****

Kösystemet i Istanbul bör för övrigt ses över #sinnessjukt

*****

Nu väntar två träningar hemma på Toftavallen nästa vecka innan Bjärred kommer på besök för seriepremiär på lördagen. Vi håller tummarna för att lampan lyser på himlen och gör den nu något gula mattan grönare och spelbar till premiären.

*****

Det ryktas också om att någon/några i laget fick göra en klassisk walk of shame i Turkiet (inga namn nämnda). Information om vem, vilka, hur, när och varför tas tacksamt emot.

*****

Tills vidare!

Dennis Persson

 

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *