podcast59

Torbjörn Dencker och bloggaren och spelaren/tränaren Niklas Hermansson får sällskap av mångårige HIF-backen Ola Nilsson som ger en spännande inblick i HIF under dussinet år. Sista delen av programmet vigs åt den aktuella lokala fotbollen.

Ola Nilsson kom från Bromölla till HIF som 17-åring. Han blev HIF trogen i tolv år i sträck och som 29-åring la han av och återkom aldrig till fotbollsplanen. Det är ganska unikt och vi är glada över att mittbacken, som blev kult på Olympia, ställde upp i podden för att minnas tillbaka. Vissa saker vi pratade om har han inte tänkt på sedan han la av.

Hur rankar Ola Nilsson sina största händelser i HIF-tröjan? Var tog SM-bucklan vägen? Och hur var det egentligen att åka upp till Ullevi och spela den där matchen som gav SM-guldet 1999.

Vi pratar en hel del om matchen mot Inter, vi lyssnar på ett klassiskt radiosportenklipp och konstaterar att det faktiskt var Ola Nilssons ”förtjänst” att Sven Andersson blev ”San Siro-Sven” med hela svenska fotbollsfolket.

Vilka är de bästa spelarna Ola Nilsson spelat tillsammans med? Vad var hemligheten bakom Arild Stavrums målskytte? Och vilka var jobbiga att möta?
– Det var värdelöst att möta motståndare som var trevliga och som man snackade med innan. För då fick man vara lite snäll. Jag vet att jag hade problem med Stefan Pettersson i Blåvitt i mitten av 1990-talet.

Lyssna på podden här (klicka till vänster i spelaren):

Det går också bra att lyssna på iTunes – ni hittar programmet HÄR.

Hur minns Ola Nilsson tiden när Henrik Larsson gick från Högaborg till HIF?
– Han var väl redan lite världskändis lokalt i Helsingborg och med sitt hår blev han också känd nationellt. Han var en glad och trevlig figur. Han försov väl sig lite ibland och det var väl lite så att man inte alltid kom i tid.

Och Bosse Nilsson såg mellan fingrarna på det?
– Det var du som sa det…

Att åka upp till Göteborg och Nya Ullevi igen efter att ha missat mot Häcken var en ångestresa, erkänner han så här 17 år senare.
– Det var fruktansvärt. Det var jätteångest med tanke på vad som hände året innan. Allting var samma, samma bussresa och samma arena. Men vi mötte IFK Göteborg den här gången och det var nog bra att slå ur underläge. Det var en j-kla tur att vi vann och det såg nog ut som vi jublade jättemycket när champagnen sprutade men det var mer att man satt ner och pustade ut.

Ola Nilsson var HIF troget under hela sin seniorkarriär. Idag följer han hur det går för laget och konstaterar: "Arenan kommer bli fantastisk men tyvärr har man nog tappat förtroendet lite hos folk och sponsorer tyvärr. Men man får bygga upp det igen och då kommer det bli bra igen". Foto: Torbjörn Dencker

Ola Nilsson var HIF troget under hela sin seniorkarriär. Idag följer han hur det går för laget och konstaterar: ”Arenan kommer bli fantastisk men tyvärr har man nog tappat förtroendet lite hos folk och sponsorer tyvärr. Men man får bygga upp det igen och då kommer det bli bra igen”. Foto: Torbjörn Dencker

Så här minns han när Bosse Nilsson hörde av sig och när han fattat beslutet att flytta till Helsingborg:
– När jag kom till Helsingborg så var HIF ganska dåliga. Laget hade gått upp i söderettan och sen gick vi upp i allsvenskan och räddade sen kontraktet mycket tack vare Mats Magnusson och Henrik Larsson. Men det blev bättre efter hand och när vi sedan hade vunnit allsvenskan så blev det en liten baksmälla både för föreningen och även för mig i efterhand. Man var lite extra seg i skallen under vinterträningarna och sen var man helt plötsligt inte med och då var även föreningen på väg neråt. Pengarna fanns ju inte heller för de hade man slängt iväg på andra saker. Framgången ledde konstigt nog till att man fick en ekonomi som var helt kass och det har ju upprepats senare också. Även jag gick ner mig mentalt och blev sämre och sen var det bara att lägga av.

Ola Nilsson var färdig med sin fotbollsresa även om han erkänner att det fanns några förslag från andra klubbar, men det var aldrig något som lockade.
– Jag skulle spela en säsong i min moderförening (VMA) men det blev ett halvår för sen kunde jag inte springa för knäna var kass.

Bosse Nilsson var och letade i hela Göingebygden och hittade Ola Nilsson i Bromölla.
– Något driv hade man väl när man växte upp hemma i Vånga för det var ingen annan som provade vingarna någonstans. Av någon anledning ville jag prova på och träna i Bromölla även jag inte kände en käft. Jag blev inkallad på sista uttagningen till Skånelaget. Jag hade inte varit med någonting innan och så kom jag rätt in i Skånelaget. Jag minns att Måns Forsberg och Freddy Pedrotti från HIF var med. Då var det vanligare att det fanns spelare från de mindre klubbarna. I dag är det väl i princip HIF och Malmö.

Han kom som 17-åring till HIF och det var kanske inte ett så stort steg då som det hade varit nu.
– HIF är en proffsig förening i dag men det var man inte då. Jag fick kanske bo i fel område så det var tufft men lärorikt. Då ville jag flytta hem, men det gäller att komma över den tröskeln och då växer man.

Vi kommer in på tränarrollen och det är något Ola Nilsson aldrig tänkt på. Däremot är han ungdomsledare i Råå IF för grabbens lag. Och vi pratar om spelstilar och försvarsspel hos de stora lagen som till exempel Athletico Madrid och Barcelona.

Ola Nilsson är en av få spelare genom åren som fixat en riktig högskoleexamen parallellt med fotbollen. Efter elitkarriären fick han därför jobb direkt på banken och där har han stannat.

Ola Nilsson var också inne i HIF-styrelsen under två år.
– Jag gjorde inte ett smack nytta, men det hade jag kunnat göra nu för nu begriper jag vad det handlar om. Då var jag alldeles för grön. Vilket företag som helst hade gått i konkurs som det var då, men tack vare Helsingborgs kommun och andra och ett stenhårt styre av Sten-Inge Fredin så klarade sig föreningen. Arenan kommer bli fantastisk, den ser grym ut. Men man har tyvärr ett naggat förtroende i kanten med den upprepade Kalle Anka-ekonomin och man höll på att gå i konkurs för femte året. Man fick oförtjänt mycket skit efter Djurgårdsmatchen. Men man får bygga upp det igen och då kommer det bli bra igen.

I 39 minuter pratar Ola Nilsson på om intressanta saker som han upplevt under tiden i HIF. Därefter pratar Torbjörn Dencker och Niklas Hermansson om HIF och hela vägen ner till herrarnas division 7 och damernas division 4. Inte missa!

Kontakt för sponsring av podden eller tips om gäster: info@alltidfullsatt.se

Har du missat de 58 tidigare avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet. Vi diskuterar offsideregeln där Jocke Persson kräver den gamla hederliga regeln tillbaka. Och som vanligt ringer vi upp lokala profiler.

DEL 17: Sparkade tränare, floppar och toppar inför VM, semestrande HIF-spelare. Ämnena är många när Jocke Persson och Torbjörn Dencker bjuder in mittbacken Mackan Nilsson och anfallaren Rasmus Jönsson som får tippa VM och prata om sin fotbollsframtid 

DEL 18: Martin Pringle får axla sidekick-rollen i stället när vi bjuder in Roger Bengtsson från Radiosporten och Sven-Bertil Bergström, tränare i Västra Karup. Vi ringer upp bl a Andreas Granqvist som snart drar tillbaka till Ryssland igen och så kollar vi läget med HAIS-tränaren Peter Ahlberg.

DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet från HIF som inte fick speltid och som nu ska spela i HIF Akademi. Vi ringer Faton Trstena i Norge och matchhjälten Christoffer Levi på Julivallen som gärna vill bli crediterad för två mål i segermatchen mot Höganäs.

DEL 20: Niklas Hermansson axlar Jocke Perssons mantel och hänger med Dencker på presskonferens. Ni får höra islänningen som pratar klockren danska och vi tar in Holgersson i sändningen som vi ber avslöja något om Victor eftersom de spelade tillsammans i New York RedBulls.
– Det är en liten vilde, en Lantz-typ som är stenhård i närkamperna, konstaterar Holger.

DEL 21: HIF är i stort fokus denna vecka när vi pratar med en minkfarmare och tvättäkta sillastrybare inför matchen mot Mjällby och får det senaste av Roar Hansen i HIF-lägret. Paul Myllenberg och Marcus Eriander är gäster. Vi pratar mycket om hur det gick till när Paul fick kicken och han får också frågan om styrelsens ansvar i det hela.

DEL 22: HIF-kompisarna Darijan Bojanic och Emil Krafth gästar programmet där den förste slår fast: ”Det har inte blivit en enda kebab sedan jag flyttade till Helsingborg. Kanske en hawaii-pizza”:
Öppnar sig chansen för Emil i Hamréns trupp? Ljudet på mobiltelefonen var på under programmet…

DEL 23: FC Rosengård har match samma kväll som vi träffar tränaren Markus Tilly och målvakten Zecira Musovic i podden som vi spelar in på The Tivoli. Gästerna – och Martin Pringle, som är sidekick till Dencker denna vecka – avslöjar sina tre höjdare i karriären. Vi ringer också upp Pia Sundhage för ett längre snack där Tilly och Pringle får igång en vass debatt.

DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbjudna övergångar och näringskedjan bland klubbarna på Bjäre. Vi diskuterar sämsta ursäkterna en spelare haft för att missa en träning. Vi ringer upp Johan Stolt i Eskils och tränaren Lino Boriero i Helsingborg Östra.

DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att Anders Svensson klivit in på den sportsliga sidan i HIF? I programmet träffar vi Christoffer Andersson som där och då avslöjade att han inte är HIF-are efter den här säsongen. 

Del 26: Veckans podcast tar så klart upp ÄFF-caset. Hur påverkas spelarna i ÄFF av konkurshotet och de uteblivna lönerna? En som borde veta är tränaren Jocke Persson. Otto Martler dyker också upp och pratar om sitt första allsvenska år. Var tar han vägen nu och vilka styrkor ser han hos Henrik Larsson som tränare.

DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig kandidat när Hamrén slutar, är en av frågorna. Det blir en hel del kvalsnack där vi ringer upp Ödåkratränaren Micke Wickander, men även Eskilsminnes mittback Daniel Björnberg inför cupmötet med Elfsborg på Olympia.

DEL 28: En snäll variant av J R Ewing i Dallas är gäst i veckans podcast. Det är i alla fall så Jocke Persson beskriver Sten-Inge Fredin som är gäst. Vi kommer in på den senaste tidens snackis om riskkapitalbolag. Silly Season är också ett stort ämne i programmet.

DEL 29: HIF:s fystränare Christer Olsson gästar Dencker & Persson den här veckan och ger bilden av HIF:s träningsupplägg. Hur ser dagens träningsläger ut för division 5- och 6-klubbar i dag. Har fyllet avtagit? Jocke Persson berättar även om ÄFF:s ”tyska” upplägg där klubben genomgått en teknisk revolution.

DEL 30: Henrik Larsson bjuder in på sitt kontor på Olympia och ger under 36 minuter bilden av jobbet som HIF-tränare, var laget står men vi kommer också in på hans egen karriär och en viss debutmatch i Skottland. I programmet hälsar Abbe Khalili med en uppmaning på länk från Turkiet.

DEL 31: Hur gick det till när Rolf Zetterlund kom på Jocke Persson och Jörgen Pettersson äta hamburgare före match? Högaborgtränaren Jörgen Pettersson är bara ett exempel på en fotbollsprofil som även har en musikalisk ådra. Vi listar exempel i programmet. HIF-tatuerade Jejo Perkovic – som har en bakgrund som målvakt och anfallare – berättar om sin konsert i Roskilde – och får gåshud.

DEL 32: Vem är den största stjärnan i Eskilsminne? Vi ställer frågan till Robin Kacaniklic i podden där vi stör honom mitt i ett sms till flickvännen. Eric Persson är veckans gäst i egenskap av nyförvärv på Alltid Fullsatt. Marcus Bergholtz konstaterar att han är ”en skön kille” och så ringer vi Emil Krafth på HIF:s läger och pratar bl a om Astrit Ajdarevic.

DEL 33: Hur förbereder sig Eskilsminne för division 1? Vi landar på Harlyckan och träffar Eskils sportchef Kalle Olsson och nyförvärvet i damlaget, Maja Ahlm. ”Jag vill bli så bra som möjligt. Landslaget är målet någon gång”, säger Maja. Vi gör parallellen med Häcken och Gothia Cup. Eskilsminne har Eskilscupen som lockar 700 lag och här plågar vi Olsson om hur mycket pengar cupen drar in.

DEL 34: Lagkapten Peter Larsson och rutinerade HIF-spelaren Mattias Lindström pratar om konkurrensen i lagdelarna och kommer in på deras nya lagkompis Frederik Helstrup Lindström är en extrem vinnarskalle och Peter Larsson påminner i programmet om händelsen med Darijan Bojanic på en träning – och Lindström berättar hur det gick till när de två rök ihop och som slutade med en rejäl tillsägelse av managern. Vem är värsta skitsnackaren på plan? Den och många andra frågor svarar HIF-arna på.

DEL 35: Det är bara dagar kvar till division 1-premiären. I podden får vi lära känna Zvezdan Milosevic och Stefan Jansson både som tränare och människor. Tränarna i Landskrona BoIS och Eskilsminne är öppna i sitt resonemang kring egna lagen, spelarna och konkurrenterna. 

DEL 36: Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt gästar podden med Dencker och (Eric, den här gången) Persson) och vi ringer upp Max Mölder i Hittarp. Det blir snack om spelare, förväntningar, motståndare och spelidé.

DEL 37: Vilka är modeorden, bland spelare och tränare, som används i intervjuer om analyser av egna spelet? Dencker har sin lista klar.
– Possesions? Jag tycker det är rätt överreklamerat spelsätt, för det måste ju mynna ut i någonting, säger Jocke Persson.

DEL 38: Att Max Mölder skulle vara dansk är en myt. I programmet berättar den förra BoIS- och ÄFF-spelaren var han egentligen kommer ifrån.  Vi följer upp Olof Lundhs och Stefan Alfelts debatt, vi listar bästa medspelarna och största ögonblicken på fotbollsplanen och mycket mer!

DEL 39: Jocke Persson kommer från en lång sittning i tandläkarstolen.
– Jag kände mig som en schäferhund.
Lika länge sitter han inte i poddstolen när vi spelar in avsnitt 39. Gästerna har försovit sig trots den sena timman och då får Dencker & Persson klara sig på egen hand. 

DEL 40: Vilka spelare hamnar på heta listan när vi – Torbjörn Dencker och Niklas Hermansson (bloggare och anfallare i Eskilsminne) summerar vårsäsongen i NV-Skåne. Vi diskuterar så klart U21-landslaget och pratar om Abbe Khalili.

DEL 41: Podden gör blixtcomeback mitt under brinnande Båstadtennis och Torbjörn Dencker får sällskap av tv-profilen Patrick Ekwall och fotbolls- och klädesälskaren Jesper Andersson från Zgander. ”Jag älskade Lino Boriero när jag var ung. Han var bäst i min åldersklass (född 1965). Jag försökte och försöker fortfarande alltid göra som Lino”, säger Ekwall.

DEL 42: Torbjörn Dencker och Jocke Persson besök av HIF-målvakten Pär Hansson för att snacka upp söndagens Skånederby. Jocke Persson berättar om hur det är att bli arbetsbefriad som fotbollstränare och vad den omedelbara känslan är och så berättar han om sin roll i Högaborg. Vem är förresten den nye polske spelaren som plötsligt dykt upp i Högaborgs startelva?

DEL 43: Mattias Lindström är gäst i podden och vi kommer direkt in på hur han ska avtackas på Olympia. Han berättar också hur det gick till när Malmö FF ringde och ville att han skulle spela för dem.

DEL 44: Jocke Persson reflekterar över relationen mellan Eskilsminne och Högaborg och hur det märks vem som är lillebror och storebror och tar upp en händelse från träningen i tisdags. Och mycket mycket mer.

DEL 45: Torbjörn Dencker och Olof Lundh pratar fotboll i tennisens högborg i Stockholm. Vi pratar om Olofs relation till Zlatan och hur det påverkat honom i sin roll när det gäller landslaget. Vi analyserar allsvenskan och HIF och kommer in på superettan och division 1.

DEL 46: Vi ringer vi upp förre HIF-tränaren Roar Hansen och pratar om hur bröderna Levi från Eskilsminne sett ut på träningen på Kopparvallen i Åtvidaberg. Roar passar samtidigt på att halvsåga Dencker och hävdar att Jocke spelar på innermittfältet med en kille som inte har spelförståelse. Vi pratar BoIS där Jocke Persson är starkt kritisk mot sin gamla klubb – och snackar om de andra klubbarna. 

DEL 47: Jordan Larsson gästar podcasten och det blir ett snack om hästar, kaniner och Lionel Messi. Han ser både Barcelona och Högaborg som sina moderklubbar. Det var i den spanska moderklubben han började spela fram till nio års ålder och det var i Högaborg han utvecklades och slog igenom i A-laget.

DEL 48: Dencker & Persson listar var sin topp 5-lista över de bästa värvningarna så här långt. Vi ringer Stuart Baxter som pratar om den japanska ligan och det lag Robin Simovic ska spela för och vi slår en signal även till Martin Pringle inför Saluten och till Axel Hansen i Stidsvig apropå att rivalerna Stidsvig och Östra Ljungby slås ihop.

DEL 49: Dencker & Persson – och Mattias Lindström – avhandlar HIF:s ekonomiska läge. Persson och Lindström berättar om sin nya vardag som pendlare och så gratulerar vi Rasmus Jönsson på födelsedagen. Vi pratar om Järdlers allergi mot fystester och så blir det så klart en koll på Silly Season-läget i nordvästra Skåne. 

DEL 50: En skrikande bebis får podden att flytta till annat café. Väl där utspelar sig oväntade och skrämmande scener utanför fönstret. Ett av mååånga ämnen i dagens podd är vem blir förbundskapten efter Erik Hamrén och de tre i podden levererar var sin kandidat. Jocke dammar av en lista med nv-skånska spelare som vi kan förvänta sig slår igenom i år.

DEL 51: Dencker & Persson får sällskap av Landskrona BoIS nye tränare Agim Sopi som berättar om tiden när han ensam kom till Sverige och flyktingförläggningen i Tyringe 1987 – och hur fotbollen fick honom in i det svenska samhället. Vid den tiden provtränade han med Bosse Nilssons HIF och i podden berättar Agim varför han tackar nej till erbjudandet. Hör också om den turbulenta tiden som tränare i Prespa Birlik. 

DEL 52:Daniel Kristiansson (kommentator på (TV4 /C More) plötsligt dyker upp i Höganäs passar Torbjörn Dencker på att starta poddmaskinen. Det blir snack om bland annat HIF, allsvenskan, svenska cupen, ÄFF – och Linus Hallenius. ”Han gör 14-15 mål i allsvenskan i år om han inte blir tredjeforward”, menar Kristiansson.

DEL 53: Johan Mårtensson gästar podden. Vi går tillbaka till tiden i Ulvåker där pappa Mårtensson var bonde och gör stopp i Utrecht och landslag som passerat karriären. Mattias Lindström avslöjar att han var på väg till Bologna en gång i tiden och så ringer vi upp Jocke Persson som stått på skidor.

DEL 54: Vilken är nv-skånes finaste eller mysigaste fotbollsarena? Alltid Fullsatts läsare har sagt sitt och vi diskuterar röstningen och kommer med egna favoriter i podden. Andreas Landgren avslöjar bland annat en händelse när HIF såg Barcelona träna i Spanien.

DEL 55: Niklas Hermansson spelade i division 1 med Eskilsminne i fjol men är spelande assisterande tränare i Tågarp som för övrigt fått begreppet Real Tågarp – och det finns ingen anledning att tvätta bort uttrycket man ska fråga den andra gästen – Ingemar Queckfeldt, tränare i Helsingborg Östra.

DEL 56: John Alvbåge myntade en gång smeknamnet Mål-Göran – när Robin Staaf kom från Ramlösa Södra till Örebro SK. Anfallaren som lämnat ÄFF för Hittarp är gäst hos Dencker & Lindström den här gången. Vi pratar om svårigheten att få ett A-lagskontrakt, det senaste om de lokala lagen och hur det ser ut på en träning på Toftavallen kontra Laröds IP. 

DEN 57: Vi rivstartar med att reda ut en gammal beef mellan Edman och Dencker efter en tidningsartikel i HD för några år sedan. I programmet pratar Erik Edman, Jesper Jansson, Mattias Lindström och Torbjörn Dencker om talanger, vinnarskallar, drömmål, förbundskaptener, presspel och mycket mycket annat. 

DEL 58: I över en timme möter vi HIF:s nye klubbdirektör Mats-Ola Schulze om supportrar, media och om hur HIF ska närma sig de andra klubbarna i närområdet. Plötsligt blir det quiz och Dencker testar Schulze på en rad frågor om den lokala fotbollen. Max Mölder dyker upp och berättar om det senaste i Hittarp.

TIPSA oss gärna på gäster du skulle vilja att vi bjuder in i podden på info@alltidfullsatt.se.

ANNONSERA

Du vet väl att du kan annonsera på Alltid Fullsatt? Se här!

Redaktionen
info@alltidfullsatt.se

 

Share →

3 Responses to Ola Nilsson: ”Det var värdelöst möta trevliga spelare”

  1. Fredrik Forever Red & Blue skriver:

    Härligt ni fått en sådan ”kult-lirare” som Ola att ställa upp vid mikrofonen och misstänker med tanke på den behandlingen han gav Greger Andrejevski i matchen att de inte snackade så mycket innan -:)

    Ola är en av de sista som var trogen HIF hela sin karriär och det gillade man samt att inte en j-kel kom över bron när han spelade – sen kanske hans spelmässiga kvalitéer kan vi prata tyst om, men som tur var kampade han ihop med Sveriges svar på Beckenbauer ”Andy” Jacobsson!

    Ang. den där SM-bucklan så trodde jag det mesta pekade på att en viss Zoran Jovanovski var boven i dramat, men kanske man får nya ledtrådar efter lyssnat på podden?

  2. […] DEL 59: Ola Nilsson kom från Bromölla till HIF som 17-åring. Han blev HIF trogen i tolv år i st… […]

  3. […] DEL 59: Ola Nilsson kom från Bromölla till HIF som 17-åring. Han blev HIF trogen i tolv år i st… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *