2018 ska Skälderviken ha ett division 4-lag på herrsidan. De är på god väg. I helgen sprang de hem sin division 6-serie utan en enda förlust. Därför bjuder vi den här veckan in demontränaren Mattias Bengtsson. Det blir prat om Bjärefotbollen, förbjudna övergångar och näringskedjan bland klubbarna på Bjäre.

Mattias Bengtsson förde upp Skälderviken i division 5. Sen gästade han Alltid Fullsatts podcast med Persson & Dencker.

Mattias Bengtsson förde upp Skälderviken i division 5. Sen gästade han Alltid Fullsatts podcast med Persson & Dencker.

Vilken är den värsta ursäkt Mattias Bengtsson hört från en spelare för att missa en träning.
– Jag tränade damlaget för något år sedan och då var det en som inte kunde vara med eftersom hon skulle till frisören.

I det sammanhanget avslöjar Jocke Persson (som varit på höghöjdsträning i New York) sin bästa som ÄFF-tränare. Det handlar om danske mittfältaren Martin Andersen.
– Hans föräldrar hade silverbröllop och det var något han var tvungen att vara med på.

Hur lätt är det förresten att få ihop en elva till en B-lagsmatch en söndagsmorgon? Vi pratar också med gästen om lagets trogna supporterskara Siffa Army som ibland tar taxi till bortamatcherna.

Vi snubblar så klart in på landslaget, HIF, superettan och hela vägen ner i seriesystemet där vi ringer upp eskilsminnespelaren Johan Stolt och tränaren Lino Boriero i Helsingborg Östra som har serieledaren Vejby på lördag.
– Visst kan vi förstöra för Vejby, men framför allt fokuserar vi på att ta den ena kvalplatsen till trean, säger den legendariske före detta HIF-mittfältaren.

Lyssna på programmet här (klicka till vänster i ljudfilen):

Dencker passar på att flagga en hel del för Alltid Fotbollsfest på The Tivoli den 8 november och vi släpper in Daniel Andersson och Mattias Lindström för ett reklambreak.

De gamla inslagen Utanför och Innanför Boxen är plötsligt tillbaka. Hör vad poddpojkarna dissar och hissar lokalt och i fotbollsvärlden.

Förslag på gäster och ämnen? Mejla oss: info@alltidfullsatt.se
Torbjörn Dencker och Jocke Persson

Har du missat de 23 tidigare avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet. Vi diskuterar offsideregeln där Jocke Persson kräver den gamla hederliga regeln tillbaka. Och som vanligt ringer vi upp lokala profiler.

DEL 17: Sparkade tränare, floppar och toppar inför VM, semestrande HIF-spelare. Ämnena är många när Jocke Persson och Torbjörn Dencker bjuder in mittbacken Mackan Nilsson och anfallaren Rasmus Jönsson som får tippa VM och prata om sin fotbollsframtid 

DEL 18: Martin Pringle får axla sidekick-rollen i stället när vi bjuder in Roger Bengtsson från Radiosporten och Sven-Bertil Bergström, tränare i Västra Karup. Vi ringer upp bl a Andreas Granqvist som snart drar tillbaka till Ryssland igen och så kollar vi läget med HAIS-tränaren Peter Ahlberg.

DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet från HIF som inte fick speltid och som nu ska spela i HIF Akademi. Vi ringer Faton Trstena i Norge och matchhjälten Christoffer Levi på Julivallen som gärna vill bli crediterad för två mål i segermatchen mot Höganäs.

DEL 20: Niklas Hermansson axlar Jocke Perssons mantel och hänger med Dencker på presskonferens. Ni får höra islänningen som pratar klockren danska och vi tar in Holgersson i sändningen som vi ber avslöja något om Victor eftersom de spelade tillsammans i New York RedBulls.
– Det är en liten vilde, en Lantz-typ som är stenhård i närkamperna, konstaterar Holger.

DEL 21: HIF är i stort fokus denna vecka när vi pratar med en minkfarmare och tvättäkta sillastrybare inför matchen mot Mjällby och får det senaste av Roar Hansen i HIF-lägret. Paul Myllenberg och Marcus Eriander är gäster. Vi pratar mycket om hur det gick till när Paul fick kicken och han får också frågan om styrelsens ansvar i det hela.

DEL 22: HIF-kompisarna Darijan Bojanic och Emil Krafth gästar programmet där den förste slår fast: ”Det har inte blivit en enda kebab sedan jag flyttade till Helsingborg. Kanske en hawaii-pizza”:
Öppnar sig chansen för Emil i Hamréns trupp? Ljudet på mobiltelefonen var på under programmet…

DEL 23: FC Rosengård har match samma kväll som vi träffar tränaren Markus Tilly och målvakten Zecira Musovic i podden som vi spelar in på The Tivoli. Gästerna – och Martin Pringle, som är sidekick till Dencker denna vecka – avslöjar sina tre höjdare i karriären. Vi ringer också upp Pia Sundhage för ett längre snack där Tilly och Pringle får igång en vass debatt.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här! (edit)

ALLTID FOTBOLLSFEST
Nominera spelare och ledare och köp biljett till galan här!

Share →

11 Responses to Om ”sämsta undanflykten” i podden: Föräldrarna har silverbröllop

 1. […] Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästade podden – lyssna här! […]

 2. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 3. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 4. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 5. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 6. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 7. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 8. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 9. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 10. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

 11. […] DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbju… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *