PageLines- oscarberglund_feature.jpg

Serieledaren i division 3 – Hittarps IK – har gjort klart med ett namnkunnigt nyförvärv. Det handlar om Oscar Berglund (senast i ÄFF där han hamnade i frysboxen på grund av lönekaoset) som blir ny målvaktstränare på Laröds IP.
”För ett par veckor sedan lämnade Oscar beskedet att den aktiva karriären som fotbollsspelare nu är över och att det framöver istället är dags att satsa på den civila banan. Han vill dock vidareförmedla den digra portion kunskap som lagrats under tiden som aktiv målvakt och rollen som målvaktstränare i Hittarps IK blev således en perfekt lösning för bägge parter”, skriver klubben och fortsätter:
”Oscar kommer initialt att arbeta med seniorlagets målvakter under hösten och därefter tar vi en ny diskussion om framtiden. Vår förhoppning är att detta samarbete blir både fruktsamt och långvarigt med intentionen att utveckla våra målvakter på seniorsidan, men kanske också längre ner i åldrarna. Han har gått den första målvaktsutbildningen och kommer att fortbilda sig ytterligare inom denna gebit senare i höst”.

Berglund har varit målvakt i HIF, GIF Sundsvall, Östers IF, Assyriska FF och alltså senast i Ängelholms FF.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *