Det är inte precis varje dag som Joachim Eriksson gör två mål i en och samma seriematch. När Höganäs vann hemma (på konstgräset i Lerberget) mot IFK Hässleholm på söndagen var det högerbacken som stod för två av målen. Det första kom tio minuter in i matchen när han höll sig framme och tryckte in ledningsmålet.
– Jag blev överraskad att de var så bra eftersom vi vann i träningsmatchen. De förstörde mycket för oss i dag och de är hetare än oss, säger målskytten Eriksson.

Höganäs var effektiva och skapade inte jättemånga klara målchanser utöver målen. Måns Carlsen fick chansen från start när Solo Hammar var avstängd. ÄFF-lånet gjorde 2-0 i slutet och före slutsignalen hann Joachim Eriksson sätta 3-0.
– De har säkert 65 procent av bollinnehavet. Den stora skillnaden var att de kändes lite valpiga i sista tredjedelen och där vi är rejäla i försvarsarbetet, säger Burim Nikqi, tränare i Höganäs.

Se matchbilder inom kort!

Share →

5 Responses to Ovan målskytt avgjorde för Höganäs

 1. Peter Holmgren skriver:

  Sämta jag någonsin läst på alltidfullsatt.
  Kopiera laguppställningen från http://www.svenskfotboll.se

  Ps: Ni kunde ju väntat tills domaren lagt ut sin matchrapport då skulle den vara intressant.

  Verkar som om Ni vill vara betydligt bättre än vad Ni är…

  Dencker en riktigt skandal om jag ville säga att jag är journalist…..

  Be om hjölp om Ni behöver så finns det folk som vill skriva och hjälpa till…

  • fotboll74 skriver:

   -Peter Holmgren, när du erbjuder dina journalistiska tjänster, är det då främst ditt otyg att använda minst tre punkter efter varje avslutad mening du syftar på?

 2. tdfotboll skriver:

  Är detta det sämsta du läst på alltidfullsatt? Då blir jag glad.
  Vi har ett fylligt highlights från matchen. Den här korta texten var i väntan på inslaget.
  Du är välkommen som skribent förresten, så att kvaliteten du söker höjs…
  ”Skandalen” Dencker

 3. Wilas skriver:

  Peter Holmgren. Jag antar att du eller någon annan skämtar i ditt namn. Alltid fullsatt fyller ett rejält tomrum för alla oss fotbollsälskare och jag hyllar Denckers satsning till 100%. Vi har alla en möjlighet att påverka innehållet. Man står således inför ett val i detta sammanhang. I min värld har man fyra vägar att gå:
  1 Ställ upp och bidra med så mycket du kan för att glädja omgivningen.
  2 Läs det som skrivs och bara njut av all skön bevakning av den lokala fotbollskulturen.
  3 Läs texterna som fan läser Bibeln och bygg upp en inre frustration och bitterhet. Skicka in en surmagad kommentar när du känner för det.
  4 Strunta i att besöka sidan

 4. Instämmande skriver:

  Håller med Wilas. Dencker lyfter den lokala fotbollen till nya höjder genom sitt engagemang och intresse för bygden. Vad är fel med det, tvärtom så skapar han ett intresse som kanske bidrar med en förståelse att det finns mycket talang i bygden som i en förlängningen kan hjälpa våra elitlag som finns i vår region. Dessutom så skapar han en liten stjärnglans och ger spelare som utmärker sig möjligheten att bli intervjuade, det är ju super positivt. jag anser att Dencker fyller en enormt stor funktion och bidrar därmed till att fotbollen får ett lyft i NV Skåne. På sikt hade det varit fantastiskt om Alltidfullsatt kunde göra reportage om knattefotbollen, det kommer säkerligen när väl resurserna finns på plats. Fortsätt att göra det du gör, du bidrar och fler borde bidra istället för att klaga på andras engagemang.

  S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *