HIF Pär Hansson

Pär Hansson är klar för holländska ligatrean Feyenoord – en affär som gick snabbt. Det var i mitten av veckan som klubben hörde av sig, uppger HD.
– Jag har aldrig varit orolig för att det inte skulle lösa med att jag ska spela fotboll. Intresset har faktiskt varit rätt stort. Men Feyenoord låg på mest intensivt, och har en plan för mig. Sedan har det sociala alltid varit viktigt för mig och då känns detta mest rätt, säger målvakten till tidningen.

I Feyenoord blir han klubbkompis med en annan före detta HIF-spelare, nämligen Måns Herrmann som lämnade HIF för att bli ungdomsproffs i föreningen och som hoppas få chansen A-laget.
I Feyenoord inledde förresten också en viss Henrik Larsson sin proffskarriär.
– H
enrik hade bara gott att säga om klubben. Och eftersom de är goda vänner har även tränaren Giovanni van Bronckhorst hört sig för om mig hos Henrik, säger Hansson till HD och fortsätter:
– Feyenoord har varit väldigt ärliga med att han (Kenneth Vermeer) är förstavalet. Men de behöver någon som kan tävla med honom.

Till Alltid Fullsatt skriver Pär Hansson i ett sms att ”det ska verkligen bli roligt” och i dagarna kan ni läsa en intervju med målvakten om de första intrycken av sin nya klubb.

I Feyenoord spelar även förre Häckenspelaren Simon Gustafson.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

One Response to Pär Hansson klar för holländsk klubb

  1. Hampus skriver:

    Om han nu är klar. Varför är han då inte presenterad av Feyenoord på deras hemsida? En spelare är inte klar förrän han är officiellt klar. Oseriös journalistik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *