Efter en knackig vår exploderade Piotr Johansson i somras, och leveransen har fortsatt under hösten.

ÄFF:s lån från Malmö FF har gjort sex mål och fyra assist på 20 superettanmatcher och har kanske varit lagets viktigaste spelare i jakten på det där säkrade kontraktet (som mer eller mindre säkrades i lördags när just Piotr Johansson blev ende målskytt i 1–0-segern mot Frej).

Om några veckor går Johanssons avtal med både ÄFF och MFF ut – och han är en fri spelare.

Att MFF testar honom i höst eller vinter är ingen omöjlighet, men det ska mycket till för att Johansson tar en plats i deras stjärnspäckade trupp.

Stannar han i ÄFF då? Tja, han har själv öppnat för det och sportchefen Stavros Papadopoulos strävar med högsta sannolikhet mot en förlängning.

Men fler klubbar lär finnas med i bilden – och nu kommer ”bomben”: Östersunds FK är intresserat av Johansson, enligt en säker källa som den här bloggen har pratat med.

Östersund – som kan säkra allsvenskt avancemang till helgen – är på jakt efter spelare med en utmärkande speed och då ska de ha fått upp ögonen för Johansson.

Vilken nivå intresset ligger på är för den här bloggen ännu oklart – men Johansson finns i alla fall på Östersunds radar.

I lördags pratade min kollega Torbjörn Dencker med Johansson och samtalet gled in på just framtiden.

Läs här: http://alltidfullsatt.se/affs-matchvinnare-klart-allsvenskan-hagrar/

//Persson.

eric_persson

 

 

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *