Allsvenskan närmar sig och det är också ämnet i sjunde avsnittet som gästas av Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler. 

Torbjörn Dencker har (i Jocke Perssons frånvaro) besök av Fredrik Ymer och gästerna Otto Martler och Andreas Landgren.

Torbjörn Dencker har (i Jocke Perssons frånvaro) besök av Fredrik Ymer och gästerna Otto Martler och Andreas Landgren.


Är nykomlingarna bättre tränade under Henrik Larssons ledning? Hur ser hans lista ut över allsvenskans tre bästa anfallare som han kommer ställas emot i år. Och hur ser han på att gå ut till hans livs match så här långt: Malmö FF borta i premiären på söndag.

Andreas Landgren kommenterar den allsvenska sluttabell som Alltid Fullsatt kommit fram till och han rankar också allsvenskans tre bästa spelare. Han ger bilden av HIF och har förstås också järnkoll på Halmstad.

Fredrik Ymer sticker ut hakan och tippar Falkenbergseger mot Malmö och totaldissar vissa lag. Men i premiären tror han på seger för, inte bara HIF, utan även Falkenberg mot Malmö FF.

Peter Gerhardsson har inte så bra koll på de andra lagen men tipsar oss om bästa musiken. Peo Ljung bryr sig inte om guldstriden utan fokuserar på ett tufft år. HBK-tränaren Jens Gustafsson är med barnen på lekplatsen när vi ringer upp och Hasse Eklund myser i Kalmar FF och får tycka till om HIF.

Lyssna på veckans avsnitt här (klicka till vänster i fältet):

Har du missat de fem första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

 SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

 

Tagged with →  
Share →

8 Responses to Podcast: Allsvenskan special

  1. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  2. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  3. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  4. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  5. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  6. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  7. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

  8. […] DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Ma… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *