Jocke Persson kommer som en nybakad vinnare i superettan efter ÄFF:s 3-2-seger på övertid mot Jönköping. Burim Nikqi berättar om sin resa med Höganäs till skogen där det blev platt fall i premiären. podcast10
Torbjörn Dencker inför ett nytt grepp som tar oss hela vägen genom seriesystemet på dam- och herrsidan, men den nya programpunkten röstas ner av sidekick Persson.

Vi ringer upp Moustafa Zeidan som förklarar hur svårt det blir att lämna sin andra familj Högaborg när det är dags för Englandsäventyret till sommaren. Vi hör efter med Daniel ”Kaga” Olsson i Hittarp om debuten och målet som gav Laröds fotbollsstolthet segern i derbyt mot Råå. Och så kollar vi med Caroline Ahlbäck – Wormos vassa anfallare efter helgens succé.

Vi tar också ett grepp om valet som unga fotbollsspelare tvingas göra när man är lika bra på två sporter. Benjamin Tannus – nyss fyllda 14 år – slutade i HIF eftersom det inte gick att kombinera med hockeyn i HHC. Nu har han valt att spela i Rögle. I det sammanhanget hör vi efter med hans tränare i Fortuna – Jonas Dahlgren – där han nu spelar fotboll. I helgen blev det drömdebut och mål för unge Tannus.

Och hur många poäng tar HIF mot Elfsborg och Halmstad i påsk?

Hör programmet här (klicka till vänster i ljudfilen):

Har du missat de nio första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

 

Tagged with →  
Share →

7 Responses to Podcast: Vi ringer upp lokala hjältar

  1. Jocke skriver:

    JOCKE PERSSON!! haha så jävla rolig

  2. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

  3. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

  4. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

  5. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

  6. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

  7. […] DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tr… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *