Jocke Persson gör comeback som sidekick när Alltid Fullsatt är framme vid nionde podcastavsnittet. Vi parkerar på Olympia där vi bjudit in Eskilsminnes skyttekung Niklas Hermansson – tillika bloggare här på sajten. Även HIF-mittfältaren Abbe Khalili gästar oss. Han är som bekant kusin med Imad Khalili OCH Moustafa Zeidan i Högaborg. I programmet berättar Abbe om gårdsfotbollen på Närlunda.
– Ni måste hålla bra klass på den gården, säger Jocke.
– Vi håller faktiskt bra kvalitet på de matcherna. Moustafas kompisar är också med. Och min bror. Han är på gång att bli bra han också. Det händer att vi möter andra utifrån, men Närlundagänget brukar aldrig förlora, säger Abbe.
Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby på den tiden det begav sig.
– Det var väl mindre teknik och mer sparka och spring.

I programmet slår vi fast att Råå tjänar på en ojämn plan mot Hittarp i helgens premiär och vi gratulerar Höganäs tränare Burim Nikqi.
Vi tar oss igenom hela seriesystemet med start i HIF och så ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

Vi landar också i Champions League. Abbe Khalili hoppas på PSG i semi även om han vill att Real vinner CL till slut. Jocke Persson är mest trött på Barcelonas eviga bollinnehav som inte slutar med så många mål.

LYSSNA HÄR (tryck till vänster i ljudfältet för att starta):

Har du missat de åtta första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

 

Tagged with →  
Share →

5 Responses to Podcasten: Bra klass på fotbollen på den gården

 1. Jens Riis Olson skriver:

  Varför ligger inte de gamla avsnitten kvar Torbjörn? Tror jag missat något av era fantastiska program!

 2. Torbjörn Dencker skriver:

  Jens! Kolla längst ner i det här inlägget: alltidfullsatt.se/?p=20238 /Dencker

 3. Jens Riis Olson skriver:

  Tack!

 4. […] DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på… […]

 5. […] DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *