Jocke Perssons och Torbjörn Denckers podcast är tillbaka efter sportlovet. I det fjärde avsnittet gästar HIF:s förre målvakt Daniel Andersson.
– Jag får skicka videon till Mourinho så han ser hur man slår Galatasaray, säger han i programmet där han också får frågan från Persson:
– Berätta när du provspelade för Malmö FF….

Torbjörn Dencker, Jocke Persson och Daniel Andersson i fjärde avsnittet. Foto: Jonas Schrewelius

Torbjörn Dencker, Jocke Persson och Daniel Andersson i fjärde avsnittet. Foto: Jonas Schrewelius

Den storyn förklarar varför det inte blev Malmö FF utan senare HIF för Målvakts-Danne, som nu är materialare på Olympia.

Jocke Persson tvingas berätta en mindre smickrande historia från häromdan när han satte in en tackling på ÄFF:s materialare. Det höll på att få förödande konsekvenser, men det stannade vid en skadad playstation-tumme…

Vi pratar naturligtvis en hel del om HIF, BoIS och ÄFF men vi tar också ett rejält grepp om Svenska cupen och ringer upp kanslisten i Höör för att kolla in bland annat korv-läget inför HIF:s cupmöte med Ljungskile på lördag. I vår genomgång av de lokala träningsmatcherna ringer vi också upp Bröndbys Josefine Norstedt som ska möta sitt gamla lag Stattena.

Lyssna själva (klicka till vänster i ljudfilen):

Har du missat de tre första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Podcasten: Då tacklade tränaren sin materialare

  1. […] DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade… – Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han. […]

  2. […] DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade… – Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *