Jordan Larsson är ett av ämnena när Dencker & Perssons podcast om den lokala fotbollen är tillbaka.
Jocke pratar om lånet från HIF som inte fick speltid och som nu ska spela i HIF Akademi (tillsammans med Mike Babier och Anton Kinnander). Och vem är nyförvärvet i tvåan som håller hög klass och som Jocke Persson anser vara på gränsen till superettan?
Vi konstaterar att ÄFF-backen Filip Stenström lär få lägga av helt med fotbollen bara 23 år gammal på grund av flera hjärnskakningar.
Vad beror Hittarps ras på? Och är det sista säsongen för tränare Stoltz?
Vi ringer upp Felix Erlanson i Hittarp och tränare Storken i Råå inför lagens derby på torsdagkvällen. Storken hoppas kunna använda sin nye brasse i derbyt.
Vi ringer också Faton Trstena i Norge för att kolla om målen trillar in och vi ringer matchhjälten på Julivallen som gärna vill bli crediterad för två mål i segermatchen mot Höganäs.
– Står det självmål på text-tv? Nä, det köper jag inte, säger Christoffer Levi.

Lyssna på podden här (klicka till vänster i ljudfilen):

Har du missat de 18 första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet. Vi diskuterar offsideregeln där Jocke Persson kräver den gamla hederliga regeln tillbaka. Och som vanligt ringer vi upp lokala profiler.

DEL 17: Sparkade tränare, floppar och toppar inför VM, semestrande HIF-spelare. Ämnena är många när Jocke Persson och Torbjörn Dencker bjuder in mittbacken Mackan Nilsson och anfallaren Rasmus Jönsson som får tippa VM och prata om sin fotbollsframtid 

DEL 18: Martin Pringle får axla sidekick-rollen i stället när vi bjuder in Roger Bengtsson från Radiosporten och Sven-Bertil Bergström, tränare i Västra Karup. Vi ringer upp bl a Andreas Granqvist som snart drar tillbaka till Ryssland igen och så kollar vi läget med HAIS-tränaren Peter Ahlberg.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här! (edit)

Tagged with →  
Share →

14 Responses to Podcasten tillbaka – pratar med matchhjälten direkt efter segern

 1. […] Book gjorde det första Eskilsmålet och Christoffer Levi fixade övriga mål. I senaste podcasten berättar Levi om matchen och sina […]

 2. […] – (Jonas) Ohlander slängde ut frågan och jag kände väl mer att det bara handlade om träning, så att han kunde jämföra med sina egna spelare, säger Råås tränare Mikael ”Storken” Andersson i senaste podcastavsnittet. […]

 3. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 4. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 5. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 6. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 7. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 8. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 9. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 10. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 11. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 12. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 13. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

 14. […] DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet fr… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *