podcast27I det 27:e avsnittet pratar vi väldigt mycket HIF och framtiden. Vi diskuterar också vem som hade varit ett lämpligt val av förbundskapten när Erik Hamrén lämnar. Det blir en hel del kvalsnack där vi ringer upp Ödåkratränaren Micke Wickander, men även Eskilsminnes mittback Daniel Björnberg inför cupmötet med Elfsborg på Olympia på onsdag kväll.
– Jag tror Eskils haft större chans om de spelat på Harlyckan, säger ”Chrisse” i programmet.
– Med tanke på upplägget på cupen tror jag inte Elfsborg kommer med ett alltför B-betonat lag, säger Jocke Persson.

Lyssna på programmet här (klicka till vänster i ljudfilen):


Christoffer Andersson är alltså gäst och tar oss med igenom HIF:s säsong och berättar hur han tänker om framtiden.
– Fortsatt spel i allsvenskan är min högsta ambition. Jag har självklart pratat med folk och är öppen för det mesta. Om det inte finns något alternativ att spela vidare så kan jag tänka mig att sluta och gå vidare i nästa del av karriären.
Tränare?
– Ja, det är förstaläget. Jag känner att jag har mycket att ge där, men även där är det en helhetssituation som måste fungera.
Finns det en lucka i HIF:s tränarstab framöver?
– Det vet jag inte. Det händer inte mycket i klubben nu. De som bestämmer ska sätta sig ner efter säsongen och bestämma vad som kommer hända. Men självklart har jag anmält mitt intresse.

Jocke Persson funderar inför ångestmötet mellan Landskrona BoIS och hans ÄFF. Och blir det förresten någon månad i spjället för tränaren? I programmet får vi svar på hur det egentligen gick när han stoppades av polisen i veckan.

Råå IF är illa ute i kvalet för att stanna kvar i trean. Seger krävs samtidigt som Veberöd ska förlora. Vi diskuterar det mötet och andra intressanta kvalmatcher till helgen, som till exempel Ödåkra. Därför ringer vi upp tränaren Micke Wickander som i intervjun avslöjar att han tränar ÖIF nästa säsong också oavsett om det blir spel i fyran eller femman.

I slutet av programmet konstaterar plötsligt Christoffer Andersson med adress Dencker:
– Jag såg förresten att du bytat profilbild på Facebook. Varför det?

Det och alla andra svar kommer i programmet!

Har du missat de 26 tidigare avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet. Vi diskuterar offsideregeln där Jocke Persson kräver den gamla hederliga regeln tillbaka. Och som vanligt ringer vi upp lokala profiler.

DEL 17: Sparkade tränare, floppar och toppar inför VM, semestrande HIF-spelare. Ämnena är många när Jocke Persson och Torbjörn Dencker bjuder in mittbacken Mackan Nilsson och anfallaren Rasmus Jönsson som får tippa VM och prata om sin fotbollsframtid 

DEL 18: Martin Pringle får axla sidekick-rollen i stället när vi bjuder in Roger Bengtsson från Radiosporten och Sven-Bertil Bergström, tränare i Västra Karup. Vi ringer upp bl a Andreas Granqvist som snart drar tillbaka till Ryssland igen och så kollar vi läget med HAIS-tränaren Peter Ahlberg.

DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet från HIF som inte fick speltid och som nu ska spela i HIF Akademi. Vi ringer Faton Trstena i Norge och matchhjälten Christoffer Levi på Julivallen som gärna vill bli crediterad för två mål i segermatchen mot Höganäs.

DEL 20: Niklas Hermansson axlar Jocke Perssons mantel och hänger med Dencker på presskonferens. Ni får höra islänningen som pratar klockren danska och vi tar in Holgersson i sändningen som vi ber avslöja något om Victor eftersom de spelade tillsammans i New York RedBulls.
– Det är en liten vilde, en Lantz-typ som är stenhård i närkamperna, konstaterar Holger.

DEL 21: HIF är i stort fokus denna vecka när vi pratar med en minkfarmare och tvättäkta sillastrybare inför matchen mot Mjällby och får det senaste av Roar Hansen i HIF-lägret. Paul Myllenberg och Marcus Eriander är gäster. Vi pratar mycket om hur det gick till när Paul fick kicken och han får också frågan om styrelsens ansvar i det hela.

DEL 22: HIF-kompisarna Darijan Bojanic och Emil Krafth gästar programmet där den förste slår fast: ”Det har inte blivit en enda kebab sedan jag flyttade till Helsingborg. Kanske en hawaii-pizza”:
Öppnar sig chansen för Emil i Hamréns trupp? Ljudet på mobiltelefonen var på under programmet…

DEL 23: FC Rosengård har match samma kväll som vi träffar tränaren Markus Tilly och målvakten Zecira Musovic i podden som vi spelar in på The Tivoli. Gästerna – och Martin Pringle, som är sidekick till Dencker denna vecka – avslöjar sina tre höjdare i karriären. Vi ringer också upp Pia Sundhage för ett längre snack där Tilly och Pringle får igång en vass debatt.

DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbjudna övergångar och näringskedjan bland klubbarna på Bjäre. Vi diskuterar sämsta ursäkterna en spelare haft för att missa en träning. Vi ringer upp Johan Stolt i Eskils och tränaren Lino Boriero i Helsingborg Östra.

DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att Anders Svensson klivit in på den sportsliga sidan i HIF? I programmet träffar vi Christoffer Andersson som där och då avslöjade att han inte är HIF-are efter den här säsongen. 

Del 26: Veckans podcast tar så klart upp ÄFF-caset. Hur påverkas spelarna i ÄFF av konkurshotet och de uteblivna lönerna? En som borde veta är tränaren Jocke Persson. Otto Martler dyker också upp och pratar om sitt första allsvenska år. Var tar han vägen nu och vilka styrkor ser han hos Henrik Larsson som tränare.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här! (edit)

ALLTID FOTBOLLSFEST
Nominera spelare och ledare och köp biljett till galan här!

Tagged with →  
Share →

12 Responses to Podden är tillbaka – med HIF, cup och kval!

 1. […] Hör Daniel Björnberg i veckans poddavsnitt här! […]

 2. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 3. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 4. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 5. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 6. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 7. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 8. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 9. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 10. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 11. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

 12. […] DEL 27: Christoffer Andersson gästar och vi pratar väldigt mycket HIF. Vem hade varit en lämplig … […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *