I stället för Jocke Persson kastar vi den här veckan in Robert Pivac som sidekick bredvid Torbjörn Dencker. podcast25
Gästen – Roar Hansen – var inte förberedd på att det var gamle kompisen från tiden i Högaborg som satt och väntade vid mikrofonen (se här).  Är man HIF-intresserad är det här programmet lite av mumma för trumhinnan.
Vi rivstartar programmet med det hetaste, Skånederbyt på söndag. Roar pratar om två kandidater som han väljer mellan när det gäller att ersätta David Accam.
– Jag bestämmer mig i morgon (lördag).

Vem rapporterar Roar till nu för tiden med tanke på att Anders Svensson klivit in på den sportsliga sidan, eller är det fortfarande Jesper Jansson? Vi reder ut rollerna även i tränarstaben. Vi kommer in på tydlighet och kommunikation både externt och internt i klubben.
– Tydlighet har kanske inte varit något ledord sista 1,5 åren, säger Pivac.
– Det finns säkert, som på alla arbetsplatser, en inre kommunikation som kunde varit bättre, säger Hansen.

I programmet träffar vi Christoffer Andersson, som just i den intervjun, avslöjar att han inte är HIF-are efter den här säsongen. Vi pratar även derby med honom. Även Mattias Hallberg i Hittarp är med och snackar om upplösningen av trean med viktiga matcher i helgen.

Lyssna på programmet här (klicka till vänster i ljudfilen):

Hur går det till när Roar tar ut en startelva? Är det bara han själv eller hur mycket lyssnar han på kollegorna?
Och vilka är grinpellarna som surar när de inte är med i startelvan?
– Det har funnits grinpellar ända sedan tiden i Stidsvig, säger Roar och nämner Ole Juhl.
– Han var skyttekung och när jag bänkade honom ibland så kunde han vara fruktansvärt tjurig. Men den tjurigaste någonsin måste vara Johnny Vig som jag hade i Klippan och i Södra.
– Johhny ”Offside” Vig, tillägger Pivac. Han var snabbare än Usain Bolt men var alltid offside.
– Han var fantastisk när han satt på bänken. Han värmde i fem minuter och sen satte han sig bredvid mig och frågade om jag inte ville vinna matchen. Men han var bra, gjorde många mål.

Roar är på bettet och ibland kan det låta så här i programmet:
– Det var en otroligt korkad fråga.

ÄFF och BoIS är klubbar som Roar tränat och vi kommer in på superettan liksom alla övriga serier.
Robert Pivac halkade in på tiden när han var spelare i Hjärnarp med Lino Boriero som tränare.
– Jag fick väl ihop till en ny dubbelsäng där ute.

Dencker har återkommande problem med att placera Stidsvig i rätt division. Det ska så klart vara division 7 där Roars son stänker in mål och har häng på en kvalplats.

Vi slår så klart även ett slag för Alltid Fotbollsfest och vi tror att Roar Hansen dyker upp på The Tivoli den 8 november.

Mycket nöje!

 

Förslag på gäster och ämnen? Mejla oss: info@alltidfullsatt.se

Har du missat de 24 tidigare avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcasten på Harlyckan där både ”Sundet” och Jocke Persson började sin bana. Hör ”Sundet” berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål. Vi snickrar ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna och tar hjälp av Kenneth Karlsson.

DEL 7: Andreas Landgren i HIF, Fredrik Ymer på sajten Allt om HIF och Falkenbergs målvakt Otto Martler vänder ut och in på allsvenskan och kommenterar och protesterar mot Torbjörn Denckers tips. Vi ringer upp Hasse Eklund, Peo Ljung, Jesg Gustafsson och Peter Gerhardsson!

DEL 8: Torbjörn Dencker, Vejbytränaren Ingemar Queckfeldt och ÄFF:s sportchef Stavros ”Stavve” Papadopolous pratar om huligandådet i Helsingborg och det ska tippas seriesegrare hela vägen ner i division 4. Och så ringer vi upp spelare i Hittarp och Eskilsminne.

DEL 9: HIF-mittfältaren Abbe Khalili berättar om de prestigefyllda matcherna hemma på gården på Närlunda. Eskils anfallare Niklas Hermansson drar paralleller med sin uppväxt ute i Klippan och Vedby. Vi ringer vi upp Emma Ernst i Stattena och Lina Jepsen i Eskilsminne som båda hävdar att deras lag är bäst i stan.

DEL 10: Höganästränaren Burim Nikqi gästar Dencker & Persson. Vi ringer bl a upp Fortunas tränare Jonas Dahlgren om jättelöftet Benjamin Tannus som 14 år gammal gjort A-lagsdebut. Vi kollar med Moustafa Zeidan om hur det blir att lämna Högaborg.

DEL 11: Martin Pringle gästar podden och berättar hur det gick till när höjdare från Benfica kom hem till hans lägenhet på Norra Stenbocksgatan. När han gicktill den portugisiska storklubben blev HIF 10 miljoner kronor rikare – den största affären i HIF:s karriär.

DEL 12: Andreas Kovacs var en tuff spelare under sin aktiva karriär. Sen dömde han 65 allsvenska matcher och en del internationellt och numera coachar han Billesholms GIF i femman. I programmet vittnar HIF-tränaren Roar Hansen om en tackling från Kovacs som var början på slutet på Hansens spelarkarriär.

DEL 13: Moustafa Zeidan är gäst i programmet och berättar om hemligheten bakom framgångarna i Högaborg. Även Magnus Jönsson, sportchef i Råå IF, är med i studion och förklarar bland annat de uteblivna framgångarna. Vi pratar med Roar Hansen och Achnioti Jönsson inför mötet med Malmö. Och mycket mycket mer.

DEL 14: Johan Orrenius från Offside och lokala fotbollsprofilen Ronny Norell bjuder på underhållning där vi bjuds på serbiskt lantvin och där vi ringer upp Mohammed Bekkaoui i Bosna, Mattias Bengtsson i Skälderviken och Mattias Adelstam i HIF Akademi.

DEL 15: Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson bjuder in förre HIF-backen Markus Holgersson som precis avslutat en kort karriär i Wigan. Han hoppas få klart med ny klubb innan augusti. Jocke Persson slänger fram ett kontraktsförslag mitt i sändningen.

DEL 16: Anton Kinnander och Junes Barny är gäster när Alltid Fullsatts podcast rullar in på 16:e avsnittet. Vi diskuterar offsideregeln där Jocke Persson kräver den gamla hederliga regeln tillbaka. Och som vanligt ringer vi upp lokala profiler.

DEL 17: Sparkade tränare, floppar och toppar inför VM, semestrande HIF-spelare. Ämnena är många när Jocke Persson och Torbjörn Dencker bjuder in mittbacken Mackan Nilsson och anfallaren Rasmus Jönsson som får tippa VM och prata om sin fotbollsframtid 

DEL 18: Martin Pringle får axla sidekick-rollen i stället när vi bjuder in Roger Bengtsson från Radiosporten och Sven-Bertil Bergström, tränare i Västra Karup. Vi ringer upp bl a Andreas Granqvist som snart drar tillbaka till Ryssland igen och så kollar vi läget med HAIS-tränaren Peter Ahlberg.

DEL 19: Jordan Larsson är ett av ämnena i programmet där bl a Jocke Persson pratar om lånet från HIF som inte fick speltid och som nu ska spela i HIF Akademi. Vi ringer Faton Trstena i Norge och matchhjälten Christoffer Levi på Julivallen som gärna vill bli crediterad för två mål i segermatchen mot Höganäs.

DEL 20: Niklas Hermansson axlar Jocke Perssons mantel och hänger med Dencker på presskonferens. Ni får höra islänningen som pratar klockren danska och vi tar in Holgersson i sändningen som vi ber avslöja något om Victor eftersom de spelade tillsammans i New York RedBulls.
– Det är en liten vilde, en Lantz-typ som är stenhård i närkamperna, konstaterar Holger.

DEL 21: HIF är i stort fokus denna vecka när vi pratar med en minkfarmare och tvättäkta sillastrybare inför matchen mot Mjällby och får det senaste av Roar Hansen i HIF-lägret. Paul Myllenberg och Marcus Eriander är gäster. Vi pratar mycket om hur det gick till när Paul fick kicken och han får också frågan om styrelsens ansvar i det hela.

DEL 22: HIF-kompisarna Darijan Bojanic och Emil Krafth gästar programmet där den förste slår fast: ”Det har inte blivit en enda kebab sedan jag flyttade till Helsingborg. Kanske en hawaii-pizza”:
Öppnar sig chansen för Emil i Hamréns trupp? Ljudet på mobiltelefonen var på under programmet…

DEL 23: FC Rosengård har match samma kväll som vi träffar tränaren Markus Tilly och målvakten Zecira Musovic i podden som vi spelar in på The Tivoli. Gästerna – och Martin Pringle, som är sidekick till Dencker denna vecka – avslöjar sina tre höjdare i karriären. Vi ringer också upp Pia Sundhage för ett längre snack där Tilly och Pringle får igång en vass debatt.

DEL 24: Skäldervikens tränare Mattias Bengtsson gästar oss med snack om Bjärefotbollen, förbjudna övergångar och näringskedjan bland klubbarna på Bjäre. Vi diskuterar sämsta ursäkterna en spelare haft för att missa en träning. Vi ringer upp Johan Stolt i Eskils och tränaren Lino Boriero i Helsingborg Östra.

SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här! (edit)

ALLTID FOTBOLLSFEST
Nominera spelare och ledare och köp biljett till galan här!

Tagged with →  
Share →

8 Responses to Roar i podden: ”En otroligt korkad fråga”

  1. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  2. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  3. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  4. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  5. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  6. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  7. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

  8. […] DEL 25: Roar Hansen gästar programmet, men vem rapporterar han till nu för tiden med tanke på att… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *