PageLines- RobinBook_feature.jpgHan var mittfältsgeneralen i Eskilsminne i många år och med och spelade upp laget i division 1 samt en av lagets bästa målskyttar under fjolårssäsongen i ettan. Att Robin Book lämnade för större uppdrag inför det här året kom därför som föga överraskande. Superettan-laget Syrianska i Södertälje drog längsta strået och där har Book under vårsäsongen varit lagets bästa målskytt med sina tre mål. Laget har dock haft det kämpigt och parkerar på jumboplats i Superettan. Det var efter senaste matchen mot IK Frej som slutade 2-2 som Book och Syrianska tillsammans enades om att bryta kontraktet och gå skilda vägar.

Robin Book kommer nu till GAIS som inte behöver någon närmare presentation med en diger historia och stor fanskara. GAIS parkerar just nu i mitten av Superettan-tabellen.

Det känns helt fantastiskt. Det var inget svårt val. Gais har fantastiska supportrar. Jag är väldigt sugen på att spela för den publiken, sade Robin själv när han presenterades i pausvilan hemma på Gamla Ullevi under Gais match mot Varberg i måndagskväll.

Tagged with →  
Share →

One Response to Robin Book klar för GAIS

  1. […] Det är semestertider men Alltid Fullsatt levererar ändå. I dag har Niklas Hermansson levererat finfin läsning om Eskilsminne och Högaborg och dessutom en nyhetstext om förre eskilsspelaren Robin Book. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *