Årets första bortamatch spelades under eftermiddagen mot Skurup som tog en meriterande seger i första omgången.  Med 4-1 vinsten borta mot Bromölla visade Skurup att de är ett lag att räkna med den här säsongen.

Den här dagen var Stattena det vassaste laget med 15-5 i målchanser, varav 10-3 på mål men istället för ett logiskt 0-1 mål var det Skurup som kunde ta ledningen på straff i 71:a minuten. 3 minuter senare kvitterar dock Josefine Norstedt med ett skott från 30 m. Den återstående kvarten är det full forcering från Stattenas sida som gäller. Det är också under denna period som vi hittar de  vassaste chanserna där Emma Sjödahl är närmast att sätta tvåan men tyvärr går hennes nick i stolpen och matchen slutar därför 1-1.

Dagens plus går till Jasmine Hansen som hoppade in i målet då vi stod utan målvakt några timmar före matchstart. Så här säger Jasse om att byta högerkanten mot 90 minuter mellan stolparna:

 Jag fick reda på det i morse så det var bara att tagga om då, men vad gör man inte för laget. Med ett så härligt gäng är det inte så svårt att ställa upp. Sen lär man sig mycket av att stå där bak man ser saker som man inte ser från sidan eller på planen.

Laget för dagen: Jasmine Hansen – Lisa Wikner, Jennifer Andersson, Sabina Andersson, Malin Lindholm – Merima Alibasic, Vlora Bajraktaraj, Isabel Aguilar, Therese Boström – Josefine Norstedt, Emma Sjödahl
Avbytare: Amelie Angärde, Clara Scotte, Gabriella Aguilar, Anna Latomanski, Sanna Nilsson.

 

emma_ernst

Emma Ernst
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *