Efter en lång och tuff försäsong blev det äntligen vår tur för miljöombyte med gröna planer och strålande solsken på sydligare breddgrader. Att planerna är av plast och att solen värmer ungefär lika mycket som i Helsingborg är en annan femma.

Den här första dagen lider snart mot sitt slut och efter en tidig start så är alla ganska trötta. Om vi tar det från början så träffades ett gäng trötta men taggade tjejer på Olympia för avresa söder ut.  Emma Unkuri som hade tänkt åka först på söndagen fick till slut även hon rätt på dagarna. Där efter väntade en nio timmars lång resa via Malmö för att plocka upp de sista tjejerna och vidare genom Danmark för att till sist hamna här i Berlin.

Stattena träning

Lägrets första träningspass

 

En snabb incheckning, sen var det bara att snöra på dubbskorna för vårt första av fyra pass här.  Träningsläger brukar betyda shorts- och t-shirtpremiär för min del och mycket riktigt så blev det så idag också. Solen passade lägligt på att hålla sig framme under hela passet som bjöd på (lite otippat med tanke på den långa resan) ett högt tempo under både passningsövningar och spel.

Utöver träning har vi hunnit med att sätta upp målsättningar och andra regler för 2015, så nu får säsongen gärna dra igång!

Stattena Möte med spelarrådet

Målsättningen är klar för 2015

 

För övrigt så kommer en (eller flera) spelare uppmärksammas lite extra får någon bedrift under varje dag här.
Dagens går oavkortat till Lisa Wikner som lyckats med bedriften att åka hemifrån utan sitt bankkort , för hennes del är det tur att hon har så härliga lagkamrater som kan ta hand om henne resten av lägret.

Stattena Lisa

Lisa Wikner

 

Emma Ernst
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *