podcastbildDen här veckan parkerar Torbjörn Dencker och Jocke Persson podcasten på Harlyckan. Vi pratar om HIF:s ekonomi och så ska det snickras ihop en lista över de tio bästa högaborgsspelarna genom tiderna. Att Henrik Larsson toppar listan kan vi kanske avslöja här och nu.
Som gäst har vi en högaborgare som spelat i både MFF och HIF. Han tog steget på den tiden det var helt okej att göra det. Patrik ”Sundet” Sundström var en gudabenådad passningsspelare – men var hamnar han på ”listan”? Hör honom berätta om det klassiska 3-3-derbyt på Malmö Stadion där han stod för HIF:s 2-0-mål.

Mr Högaborg – Kenneth Karlsson – får också tycka till eftersom det är han som sett alla spelare från skostorlek 25 till 44. I podden avslöjar han för övrigt Högaborgs senaste nyförvärv – från Spanien!

Daniel Nannskog är en annan ex-högaborgare som dyker upp i podden – liksom Samuel Aziz som just skrivit på för Höganäs. Vi går också igenom ett axplock av förra och denna helgens lokala matcher.

Jocke Persson lanserar ett förslag till ordförande i Landskrona BoIS. I morgon har klubben årsmöte och senast i går fanns ingen kandidat.

Är Johan Wissman förresten på gång till Jockes ÄFF? Man vet aldrig. Kan Usain Bolt förstärka Jamaicas VM-trupp så….

Luta er tillbaka och lyssna på veckans podcast här på Alltid Fullsatt (klicka till vänster i ljudfilen nedan):

 

Har du missat de fem första avsnitten? Klicka nedan!

DEL 1: Vi pratar HIF, superettan, division 2 och internationell fotboll med gästerna Mattias Lindström och Niklas Hermansson. Vi ringer upp Burim Nikqi i Höganäs, Emil Salomonsson i IFK Göteborg med flera.

DEl 2: Hittarps klubbchef Mattias Hallberg och HIF:s Christoffer Andersson är med och snackar HIF, superettan, division 3 och internationellt – och så ringer vi upp Markus Holgersson, Mikael Storken Andersson med flera. 

DEL 3: Robert Pivac – en fotbollsprofil som många känner till – var en bra fotbollsspelare på sin tid och på senare tid också assisterande tränare till Roar Hansen under tiden i Högaborg. Jesper Johansson är vår andra gäst som precis landat efter att ha upplevt Romderbyt på plats.

DEL 4: Jocke Persson tvingar HIF:s Daniel Andersson berätta om sin ”dansk” när han provspelade för Malmö FF en gång i tiden. Och hur var det med hans enda landskamp egentligen?
– Det var en lång herre på topp den gången… Zlatan heter han.

DEL 5: Jesper Jansson gästar podden och snackar HIF och minnen från Stabaek då han hade en inneboende brasse i källaren. Det dyker upp namn som Peter Gerhardsson, Walid Atta, Henrik Larsson, May Mahlangu, Emil Krafth, Matt Pyzdrowski, Moustafa Zeidan, Alfred Finnbogason, Roman Kienast, Samuel Aziz, Faton Trstena och många fler.

 

 SPONSRA
Du vet väl att du kan sponsra vår podcast? Se här!

BLI MEDLEM
Teckna medlemsskap på Alltid Fullsatt och ta del av våra erbjudanden! Mer info här!

 

Share →

7 Responses to ”Sveriges bästa passningsfot” gästar podcasten

  1. Tomas skriver:

    Kommer ni lägga upp er pod på acast? Hade varit fint!

  2. […] DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcas… […]

  3. […] DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcas… […]

  4. […] DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcas… […]

  5. […] ”Sveriges bästa passningsfot” var en av de första gästerna i podden – lyssna här! […]

  6. […] Nilsson med flera med flera. Jag och Jocke Persson hade med honom i ett av de första poddavsnitten som ni kan höra här – och snart är vi tillbaka med fler […]

  7. […] DEL 6: Patrik ”Sundet” Sundström har kallats Sveriges bästa passningsfot. Vi landar med podcas… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *