Hittarps damer åkte ur division 1 i höstas. Nu kan man dock presentera två starka nyförvärv inför nästa års eventuella återtåg. Division 2-laget förstärks av systrarna Isabel och Gabriella Aguilar.

Foto: Hittarps IK

Nyförvärven med tränare Jimmi Kiander. Foto: Hittarps IK

Båda kommer närmast från Stattena där ”Isa” var lagkapten.
– Det känns kul! Anledningen att vi lämnade Stattena och gick till Hittarp är väl att vi behövde en förändring, en nytändning. Vi lämnar en tuff säsong bakom oss i Stattena där vi känner att vi lite grann tappat glädjen till fotbollen. När vi först började prova i Hittarp blev vi så otroligt varmt välkomnade och känner att det finns en fantastisk gemenskap i laget. Därför väljer vi att prova lyckan i Hittarp. Om det är rätt val eller inte är svårt att säga nu men vi hoppas det, säger Isabel Aguilar.

Hur ser du på kommande säsong i tvåan?
– Kommande säsong kan bli riktigt intressant. Även om vi går ner en division så kan det bli riktigt roliga matcher och derbyn med bland annat mot ett tufft Kullabygden och ett Eskils som kliver upp. Jag kan inte så mycket om motståndet men det jag vet är att målet från både klubbens och lagets sida är att gå upp i ettan igen. Vi kommer göra allt vi kan för att lyckas med det.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *