Först tillsattes ny huvudtränare och ny assisterande i form av Peo Ljung och Christoffer Andersson. Först nu blev det klart att Tobias Tuvesson, som varit assisterande de två senaste åren, lämnar.
– Jag har inget nytt färdigt. Tiden har varit jättebra trots årets resultat. Jag är glad och stolt över att ha varit en del av HIF och fått vänner för livet bland ledare och personal. Känslan att stå framför södra stå efter en vinst kommer jag ta med mig hela livet, säger Tobias Tuvesson i ett pressmeddelande.

HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze säger:
– Jag vill rikta ett stort tack för Tobias stora engagemang för vår förening de här åren och också passa på att önska honom lycka till i framtiden, säger klubbdirektör Mats-Ola Schulze.

Frågan är hur uppgörelsen ser ut då Tobias Tuvesson hade ett år kvar på kontraktet.

Torbjörn Dencker
[email protected]

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *