Daniel Ander och Johan Isgren dök upp på upptaktsträffen och ger bilden av sitt Kågeröds BoIF som laddar för första säsongen i division 3. Foto: Jonas Schrewelius

Daniel Ander och Johan Isgren dök upp på upptaktsträffen och ger bilden av sitt Kågeröds BoIF som laddar för första säsongen i division 3. Foto: Jonas Schrewelius

Det finns de som tror att Kågeröd kommer tillhöra toppen trots att laget är nykomlingar i division 3. Tränare Johan Isgren vill dock tona ner det hela.
– Det är många som inte varit på den här nivån innan även om vi har några som varit högre än så. Vi måste ha rimliga målsättningar och att vi ska blanda oss i toppen är väl att ta i. Det finns andra i området som kan ta sig an den rollen istället.

Vilka blir favoriter?
– Hittarp så klart för allt annat vore ju en miss. Vi har inte jättebra koll på resterande lag, men det är klart att lag som Snöstorp och Västra Frölunda blir starka. Jag är helt övertygad om att det är fler lag för den här trean är betydligt tuffare än den södra trean.

Daniel Ander – som tog steget från Eskilsminne till Kågeröd inför förra säsongen – säger att vintersjukdomar och annat satt sina spår och att han har en bit till formen. – Jag har en bra bit kvar men det fotbollsmässiga finns där. Det finns en del att jobba på rent konditionsmässigt.

Johan Isgren är också en före detta Eskilsanfallare. Nu är han huvudtränare och har tagit Kågeröd från division 5 till division 3 på två säsonger. Han är nöjd med nyförvärven men önskar något mer.
– Jag hade önskat att vi fått in någon försvarare till. Vi har fortfarande dörren öppen även om vi är inne i april. Vi är klart nöjda med nyförvärven men skulle behöva några till för att ha en trupp som kan representera både ett reservlag och ett A-lag.

Hör vad Kågerödsduon säger om Nicklas Nielsen, nyförvärven och de andra spelarna som ska göra jobbet i år.

Se programmet här:

Tidigare avsnitt i serien:

Eskilsminne IF – Ashkan Esfandi och Maja Olofsson

Hittarps IK – Max Mölder och Viktor Wihlstrand

Stattena IF – Huso Musovic och Isabel Aguilar

Vejby IF – Patrik Svensson-Stoltz och Andreas Ljung

HIF Akademi – Alex Tengryd och Jesper Lundborg

Högaborg – Mattias Hansson och Emil Nilsson

Höganäs – Solo Hammar och Marcus Karlsson

Eskilsminne – Robin Kacaniklic och Daniel Björnberg

ÄFF – Christian Järdler och Marcus Bergholtz

HIF – Henrik Larsson och Linus Hallenius

Tagged with →  
Share →

2 Responses to TV: Kågeröd – ”Vi måste ha rimliga målsättningar”

  1. Lars skriver:

    Kågeröd förlorade även mot Klippan föregående säsong!

  2. […] Kågeröds BoIF – Johan Isgren och Daniel Ander […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *